luni, 16 decembrie 2013

Oculta Mondiala atenteaza la libertatea spaniolilor

Libertate - este un cuvant din ce in ce mai rar intalnit in Spania, o tara greu incercata de criza mondiala din aceasta perioada.
In ciuda faptului ca oamenii au trebuit sa suporte o scumpire accentuata a vietii cauzata de cheltuielile exagerate si furturile politicienilor, guvernul iberic pare sa nu se dea la o parte de a mai face surprize neplacute populatiei de rand.
Anul acesta guvernul a taiat din avantul celor care doresc energie solara si le-a impus un impozit nesimtit asupra caldurii soarelui. Deci, incepand din acest an guvernul spaniol este propietar pe Soare... dar surprizele nu se opresc aici.
Recent guvernul spaniol a ajuns la concluzia ca oamenii nu ar mai trebui sa protesteze - de ce sa mai ai propia ta opinie? Daca ai o opinie sa o tii pentru tine, chiar daca noi te parlim de nu te vezi. Cam asta este gandirea celor din guvernul iberic ce pare de o nesimtire rara.
Daca pana acum Spania era considerate una dintre cele mai liberale tari din lume acest fapt pare sa se schimbe destul de repede, aceasta tara transformandu-se intr-o inchisoare.
Multi se intreaba cum de s-a ajuns la o asemenea realitate. Raspunsul este unul destul de simplu. Economia spaniola, care a "duduit" timp de 20 de ani a fost construita pe datorii imense. Datorii facute cu ajutorul samsarilor mondiali.
Aceste datorii nu mai pot fi platite (aceeasi situatie avand si Grecia, Irlanda si multe alte tari europene pe care inca nu le stim) asa ca aceasta tara a devenit un spatiu de experiment. Un experiment ce are ca scop sclavizarea populatiei.
Experimentul nu este condus de guvern (acesta este deja vandut) ci de catre Oculta Mondiala care a preluat toate fraiele puterii. Astfel, prima cauza a acestui fapt consta in lipsirea de libetate a oamenilor care, in viitorul apropiat, vor fi amendati cu 30.000 de euro daca vor protesta in strada.
Aceasta viitoare lege, deja, a starnit masive demonstratii in capitala spaniola (demonstratiile sunt mult mai mari decat ne sunt prezentate la tv). Demonstratii care, sper, ca vor mai taia din tupeul ocultei, care, vad, ca nu are limite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu