vineri, 13 decembrie 2013

Prof. Constantin Bursuc - "Exista o retea de tunele fizice, reale, sub toata Romania"

In toata lumea exista o retea de tunele care par sa se interconecteze intre ele. De la aceasta regula nu face rabat nici Romania. Conform declaratiilor profesorului Constantin Bursuc, Romania este traversata de o retea vasta de tunele artificiale.
Acesta declara: "Exista o retea de tunele fizice, reale, sub toata Romania. Eu am cartat, prin masuratori la fata locului, doar unele dintre aceste cai de comunicatie subterane, care se afla la 4-5 km adancime sub pamant".
Profesorul Constantin Bursuc a mai declarat ca in realizarea acestor tuneluri au fost implicate inteligente din alte lumi si fiinte din alte dimensiuni spatio-temporale.
"Am fost contactat de anumite entitati subtile din Univers care mi-au comunicat ca trebuie sa facem un sistem de semnalizare pentru aterizarea navelor extraterestre de mare capacitate, sa-i zicem un fel de aeroport aerospatial. Pentru a indeplini acest lucru, mi s-a permis sa pot face decorporalizari si salturi in spatiu si timp. Am inceput investigatiile in urma cu trei ani, timp in care am fost insotit de doua entitati terestre care au contact permanent cu civilizatii extraterestre".
Sperand ca acest profesor sa nu o ia razna cu declaratiile sale sunt constient de faptul ca Romania este conectata la un sistem vast de tuneluri. Tuneluri ce tranziteaza aproape orice zona istorica.
Intrari in subteran s-au gasit in aproape toate orasele tarii. Orase precum Iasul, Clujul, Bucurestiul, Constanta sau Timisoara sunt intesate de tuneluri care le tranziteaza dintr-o parte in alta. Tuneluri care, practic, ies din orase si continua spre zonele rurale. Autoritatile cunosc asemenea tuneluri si sustin ca au fost facute cu scopul de a depozita vinul sau pentru refugiul populatiei in caz de incendii generalizate sau invazii.
Ma indoiesc de ceea ce spun autoritatile dat fiind faptul ca aceste tuneluri patrund adanc in subteran demontand astfel teoriile lor. Cine si de ce au fost construite aceste tuneluri, ce la prima vedere par inutile, inca nu stim cu certitudine, desi exista o sumedenie de teorii.
Pacat ca nu exista interes in a se cerceta aceste tuneluri extrem de misterioase, multe dintre ele fiind astupate de edilii care parca se tem sa le studieze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu