luni, 23 decembrie 2013

Profetiile incredibile ale unui calugar austriac

Intotdeauna am dorit sa cunoastem viitorul. Dar viitorul este cel pe care il decidem noi, asa ca il cunoastem. Unii oamenii insa au ajuns atat de bine sa isi cunoasca viitorul incat au ajuns sa isi intersecteze viziunile cu cele ale intregii umanitati.
Am mai spus si in celelalte materiale de ale mele ca eu nu cred in profetii - fiindca noi suntem profetii propriului nostru viitor. Dar au existat si oameni care au avut viziuni puternice ce s-au interpatruns cu o parte a frecventei noastre vibrationale din prezent.
Johann Friede (1204-1257), calugar austriac al Ordinului Sf. Ioan a simtit ca istoria umanitatii pare sa se incheie cam in perioada in care traim acum (toti cei care au simtit aceasta mare schimbare - Marea Translatie - au avut sentimentul ca omenirea isi va inceta activitatea).
Acesta reuseste sa aiba viziuni mari pe care le scrie pentru a-si avertiza urmasii: "Cand marele timp va veni, atunci cand omenirea se va confrunta cu ultima sa grea incercare, aceasta va fi anuntat de schimbari mari ale naturii: modificarile intre rece si cald vor deveni mai intense, furtunile vor avea mai multe efecte catastrofale, cutremurele vor distruge regiuni mai mari, iar marile se vor revarsa mult peste campii".
"Omul va patrunde in maruntaiele pamantului si va ajunge in nori, jucandu-se cu propria sa existenta".
"Lumina Soarelui va deveni mult mai slaba. Atunci cand si lumina facuta de mana omului va inceta, atunci marele eveniment va fi aproape".
Johann profeteste niste schimbari ale naturii care par sa fi avut loc dar si alte schimbari care par sa le insoteasca si sa incheie civilizatia umana.
Nu pot sa nu remarc ca mai toti vizionarii pun accent pe rau. Probabil ca si vibratia lor era una nu tocmai ridicata asa ca inevitabil viziunile pot fi exagerate. Aceste viziuni exagerate, sau prost decodificate de noi, nu s-au indeplinit. Aici putem nota si viziunile eronate ale Babei Vanga sau ale lui Nostradamus despre al III-lea Razboi Mondial (care trebuiau sa vina de mult timp) sau despre multe alte evenimente care nu au mai sosit.
Dar cum spuneam, noi suntem profetii viitorului nostru iar vizionarii doar se intersecteaza cu ceea ce creem noi in prezent.

sursa: http://www.lovendal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu