vineri, 20 decembrie 2013

Reprezentant NASA declara - Pamantul este gol.... Oare asa sa fie?

pamant gol Pământul este gol. Semnale radio din centrul Terrei primite de NASAIn 1995 ziarul Neekley World News publica un material care avea rolul de a demonstra ca Pamantul este gol in interior. Un inalt reprezentant NASA care nu a vrut sa isi spuna numele a declarat, in acest articol, ca Pamantul este gol si ca in interior se gasesc fiinte care incearca sa intre in contact cu noi.
Acele fiinte ar dispune de o tehnologie ultraperformanta capabila sa trimita semnale prin scoarta terestra, prin sute de kilometri de pamant si roca.
Semnalele trimise de acele fiinte au fost captate de satelitii foarte sensibili ai NASA la data de 30 octombrie 1995. Semnalele radio erau compuse dintr-un cod matematic foarte complex, care i-ar fi convins pe cercetatorii NASA ca au intrat in contact cu o colonie de fiinte vii a caror inteligenta este net superioara umanitatii.
Aceasta stire circula de internet de ceva timp si pare sa fie convingatoare. Dar cei care au scris articolul sau reprezentantul NASA care a facut aceste declaratii, in 1995, uita ceva - totul este energie si daca acele fiinte ar fi foarte inteligente (net superioare umanitatii) ar fi avut capacitatea tehnologica de a lua contact cu umanitatea extrem de usor fara a se chinui sa trimita semnale prin scoarta terestra.
Cat despre teoria pamantului gol ( am mai scris despre asta in http://dimline.blogspot.ro/2012/06/pamantul-gol-adevar-sau-mit.html ) aceasta isi are logica sa dar care nu poate fi plasata in aceasta realitate grosiera. Logica acestei teorii are valoare doar daca ne raportam la Pamant ca fiind un vortex energetic. Un vortex energetic care detine mai multe dimensiuni sau realitati paralele (fizica cuantica a demonstrat acest fapt).
Fiind un vortex energetic, Pamantul este casa mai multor entitati (pe care noi le putem numi extraterestre) in afara de umanitatea insasi (de asta se explica povestile cu spiridusi sau alte forme de viata fantastice ce s-au intalnit pe Pamant inainte sau chiar in prezent). De la acest adevar pornesc multe mituri precum cel al Pamantului gol. Adevarat este ca la poli exista adevarate porti spre alte realitati (Pamantul este un magnet energetic iar polii sunt zonele de maxima intensitate energetica) dar nu numai in acele zone.
Exista zone energetice si in alte parti ale Pamantului care par porti spre interiorul Pamantului si care duc spre taramuri fantastice precum Agartha sau Shambala.
Niciodata nu am negat aceste povesti, dar aceste adevaruri, care in timp au fost mitizate si mascate de teorii conspirationiste bizare, nu au putut ajunge la "suprafata".
In concluzie, Pamantul ca forma materiala nu este gol (sa nu uitam ca forma materiala este cea pe care o stabilim noi - doar totul este o iluzie), dar energetic, putem spune ca este o "casa" mai mare decat ne-am putea inchipui. Cat despre fiintele care impart aceeasi casa cu noi, acestea tot timpul au luat legatura cu noi fara sa trimita semnale prin scoarta terestra. Nu uitati ca orice adevar care pare sa iasa la suprafata poate aduce cu el o gramada de dezimformare. Nimic nu e ceea ce pare, fiindca totul este relativ.

sursa: http://www.realitatea.net
          http://www.efemeride.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu