joi, 12 decembrie 2013

Vocea Rusiei declara - Rusii au intrat in legatura cu extraterestrii inaintea SUA... Video

Publicatiile mass media rusesti parca se intrec in a deconspira anumite aspecte despre contactele pe care autoritatile le-au avut cu alte entitati extraterestre. Daca acum cateva luni in urma ziarul Pravda scotea la iveala faptul ca Rusia a intrat in contact cu o alta civilizatie extraterestra ( http://dimline.blogspot.ro/2013/11/anunt-socant-in-ziarul-pravda-rusia.html ) acum publicatia Vocea Rusiei ne spune ca autoritatile rusesti au intrat in contact cu extraterestrii inaintea americanilor.
Conform acestei publicatii primul contact al rusilor cu extraterestrii a avut loc in 1942. "La acea vreme, o serie de vizite diplomatice erau planuite pentru a discuta despre acest subiect, potrivit unor documente rusesti" relateaza Vocea Rusiei.
Aceasta poveste pare sa aiba legatura cu o presupusa prabusire a unui OZN in Sverdlovsk. Armata Rusiei a intrat in posesia unui OZN si a unor entitati extraterestre. Exista chiar un videoclip cu autopsia unei asemenea entitati.
Asa cum am mai afirmat si in alte materiale, Rusia pare sa fie tara care incearca cel mai mult sa scoata la iveala viata extraterestra. Cred asta datorita faptului ca mass media ruseasca parca se intrece in a prezenta cat mai multe informatii despre acest subiect.
Publicatiile mari rusesti sunt controlate total de catre guvernul rus. Nimic din ceea ce "misca" in mass media din Rusia nu se face fara acordul autoritatilor rusesti. De aceea, aceste subiecte mi se par de o importanta destul de mare. E clar ca se doreste o declasificare a fenomenului OZN.
La fel se intreaba si publicatia Huffington Post (care publica un material http://www.huffingtonpost.com/2013/12/10/russia-alien-autopsy-crashed-ufo_n_4411271.html ) in care se pomeneste de faptul ca Vocea Rusiei a adus in atentie un filmulet cu autopsia unui extraterestru care s-a considerat a fi un fals. "Daca aceasta poveste de la Sverdlovsk, este inca un fals, de ce Vocea Rusiei, care in prezent are peste 100 de milioane de ascultatori, in 160 de tari, si este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune 5 statii radio din lume, aduce aceasta poveste din nou in atentia opiniei publice?" au sustinut cei de la Huffington Post.
Au punctat bine, cei de la Huffington Post, dar curios este si de ce britanicii le acorda si ei atentie. Sunt si ei o companiei mass media controlata de Oculta Mondiala care pare sa nu mai tina cont ca fenomenul OZN trebuie sa ramana secret.
Cert este ca fenomenul OZN devine din ce in ce mai mediatizat. Mai mult ca sigur ca totul face parte dintr-o deconspirare treptate a fenomenului OZN.

Atentie, imaginile va pot afecta emotional!!!

sursa: http://jurnalul.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu