marți, 28 ianuarie 2014

Centura fotonica reactiveaza piramidele?... Video

Incepand de acum cativa ani in urma Universul nostru s-a "energizat". Aceasta energie care abunda prin Univers a "aprins" Soarele nostru care pare mai "nervos" ca oricand, afectandu-ne in mod direct.
Se pare insa ca energia nu are efect doar asupra Soarelui si a oamenilor ci pare sa reactiveze piramidele. Aceasta energie afecteaza piramidele care la randul lor genereaza o energie intensa, ce se indreapta in sus spre cer. Ipoteza ce dateaza de ceva timp pare sa aduca ca dovezi mai multe fillmulete si fotografii. In afara de aceste imagini surprinse mai raman martore si declaratiile multor oameni din zona sau chiar turisti.
Recent, problema a intrat si in vizorul oamenilor de stiinta care, observ, ca iau in serios aceasta chestiune.
„S-ar părea că nu au nimic comun piramida Kukulkan din Peninsula Yucatan din Mexic, piramidele din zona Shensi din China şi piramidele de cultură Norte Chico din Anzi. Însă, activitatea acestor vechi lăcaşe construite, cu aproximaţie, în acelaşi interval de timp cu piramidele egiptene de la Giza a înregistrat, recent, o intensificare fără precedent”, precizează cercetătorii. 
Astrofizicianul rus Anton Ermolenko sustine că „trebuie să se  acorde mai multă atenţie fenomenelor care au loc în jurul piramidelor. E ceva unic, şi anume că piramidele au început să se trezească dintr-o hibernare de mii de ani. Consider că noi nu trebuie să ignorăm aceste momente, ci, dimpotrivă, să încercăm să stabilim cauza lor. În plus, nu este vorba doar de un caz izolat. Asemenea fenomene au fost observate din Asia până în America de Sud”.

Alt astrofizician rus, Alexei Dmitriev crede că „norul de energie afectează direct şi Pământul, rezultatul fiind un număr semnificativ mai mare de cutremure, precum şi schimbări climatice profunde la nivelul Terrei”.

sursa: http://www.evz.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu