luni, 27 ianuarie 2014

Dezvaluiri - Pamantul este impanzit de extraterestri... Video

In ultimii ani am asistat la o sumedenie de dezvaluiri ce au fost facute de personaje destul de importante ale lumii. Fosti militari, chiar oameni de stat au dezvaluit lucruri extraordinare legate de viata extraterestra si de conexiunile sale cu cea de pe Pamant.
Recent, o stire a inundat internetul. Fostul ministru al apararii din Canada, Paul Hallyer, a declarat ca pe Pamant traiesc peste 80 de specii extraterestre care ne-au dat si un avertisment.
Acesta a fost invitat la postul tv din Rusia, "Russia Today" unde a argumentat dezvaluirile sale.

"In 1961 au trecut peste 50 de avioane extraterestre. Comandamentul Suprem Aliat voia sa apese butonul de panica, dar s-a razgandit.  Dupa trei ani au stabilit ca cel putin patru specii au vizitat planeta noastra in ultima mie de ani“, a spus Hallyer.
Sunt prea multe dovezi. Primesc zeci de mesaje in care oamenii imi zic ca au vazut extraterestri si navele lor. Aceasta informatie e secreta pentru ca guvernele nu vor sa vorbeasca despre ea“, a mai spus fostul ministru al apararii.
Ultimele rapoarte pe care le-am primit din diverse surse arata ca sunt peste 80 de specii diferite. Unele merg pe strada si nu le poti diferentia de oameni. Sunt ceea ce numit noi blonde nordice sau albi inalti. Chiar unii extraterestri si-au imbracat femeile in maicute, le-au trimis in Las Vegas, iar acolo nu au fost recunoscute.
Pentru o perioada de timp stiam doar de cei care au venit din sisteme stelare diferite, cum sunt Pleiadele, Zeta Reticuli si altele. In ultimele luni mi s-a spus ca au aparut si din sistemul nostru stelar, de pe o planeta numita Andromeda, una dintre lunile lui Saturn. De asemenea, mai sunt unii pe Venus si pe Marte“, a mai spus canadianul.
Nu vor sa ne spuna cum sa ne conducem planeta. Au acceptat ca e a noastra. Dar sunt ingrijorati, pentru ca nu cred ca suntem gardieni buni ai planetei noastre, ca taiem padurile, ca ne poluam raurile, ca aruncam mizerii in ocean. Ne-au dat un avertisment ca vor interveni“, a incheiat profesorul.
Am vorbit cu oameni. Cineva cu care am vorbit acum cateva zile a vorbit cu ei in 1974 si au fost dusi pe Andromeda, prin teleportare. Li s-a spus ca ne distrugem planeta si ca ne luptam prea mult intre noi, platim prea mult pe armate si nu dam bani saracilor. Sunt ingrijorati ca am construit arme care pot afecta si Pamantul, dar si Cosmosul. Vor sa lucreze cu noi, sa ne invete. Ei lucreaza prin indivizi – aleg oamei care nu vor fi infricosati de existenta lor si ii educa”, a mai spus barbatul."

Pot fi aceste informatii niste dezinformari? Cu siguranta ca da. Trebuie sa fim constienti ca nu toti asa-zisii maestri, invatati sau personaje importante ce fac dezvaluiri bomba au ganduri bune.
Oculta Mondiala lucreaza extraordinar de subtil si de eficient. Printre cei care fac dezvaluiri sunt si multi sarlatani, angajati de oculta, sau care vor doar sa castige faima si, evident, bani.
O parte dintre acesti sarlatani s-au vazut odata cu trecerea fatidicei date de 21.12.2012. Dar unii s-au "reprofilat" si si-au schimbat modalitatea de abordare a discursurilor lor.
In ceea ce priveste acest fost ministru canadian pot spune ca dezvaluirile sale par sa fie veridice avand in vedere fosta lui pozitie in statul nord-american. Imi este greu sa cred ca acest fost ministru si-a riscat credibilitatea doar pentru a face niste dezvaluiri prostesti.
Dar ceea ce observ la aceste dezvaluiri este ca se fac la un post rusesc. Asta ma face sa creez o conexiune cu dezvaluirile pe care media ruseasca le-a facut in ultimii ani si sa gandesc ca Rusia a preluat pozitia de "dezvaluitor" principal in "afacerea" extraterestra.
Vazand asta nu pot sa nu remarc faptul ca treburile globale sunt bine puse la punct astfel ca fiecare stat pare sa joace un rol important in evenimentele ce vor veni in viitor. In ceea ce priveste dezvaluirea extraterestrilor, Rusia pare sa joace rolul baiatului bun in timp ce SUA pare sa fie baiatul rau. Dar adevarul este cu totul altul.

sursa: http://www.caplimpede.ro/cititi si: http://dimline.blogspot.ro/2013/12/vocea-rusiei-declara-rusii-au-intrat-in.html
            http://dimline.blogspot.ro/2013/11/anunt-socant-in-ziarul-pravda-rusia.html
            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu