sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Dovada ca sunt OZN-uri pe Luna!!... Video

Daca Google Earth a permis oamenilor din intreaga lume sa gaseasca si sa desluseasca multe mistere de pe fata Pamantului a venit si randul imaginilor Google Moon sa isi arate valoarea. Recent un filmulet postat pe internet si captat cu ajutorul Google Moon a starnit opinia publica.
Imaginile surprinse pe Luna par sa surprinda un OZN ce are o forma triunghiulara, avand pe fiecare latura cate sapte luminite.
"Este ceva acolo cu adevărat, nu este vreo minciună sau vreo înşelătorie. Este de forme gigantice, nu se aseamănă nici pe departe cu cel mai mare avion construit vreodată pe pământ. Este o navă spaţială triunghiulară, fără îndoială", spun site-urile de specialitate din America.
Alţii cred că este o bază spaţială a extratereştrilor: "Este un obiect foarte, foarte mare, poate este o bază construită pe lună pentru a facilita stocarea şi lansarea de nave extraterestre în Univers!".
Scepticii sustin ca este vorba despre un crater dar problema luminitilor prezente nu a putut fi explicata de catre acestia.

sursa: http://observator.tv/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu