joi, 9 ianuarie 2014

Dovezi antice care atesta ca reptilienii au fost prezenti dintotdeauna pe Terra

Una dintre cele mai controversate specii extraterestre, care a nascut diverse teorii conspirationiste, este cea a reptilienilor. Reptilienii sunt o presupusa rasa umanoida extraterestra cu caracteristici de reptila care joaca un rol proeminent in literatura stiintifico-fantastica, ufologia moderna si in teoria conspiratiei.
Conceptul de reptilieni pe Pamant a fost popularizat de David Icke, un teoretician al conspiratiei care crede ca un popor de reptilieni ce-si pot schimba forma controleaza lumea noastra luand infatisare de oameni si castigand puterea politica cu scopul de a manipula societatea umana. David Icke a afirmat in repetate randuri ca multi dintre liderii mondiali sunt reptilieni sau sunt posedati de catre reptilieni in incercarea acestora de a obtine puterea pentru a conduce rasa umana.
Exista numeroase zvonuri care sustin ca reptilienii isi duc existenta intr-o dimensiune paralela cu a noastra si pentru ca doresc sa puna stapanirea pe intreaga noastra planeta, s-au infiltrat in anumite structuri guvernamentale. Ei si-au luat forma de om si astfel nu pot fi deconspirati.
Înfatisarea lor este una de-a dreptul hidoasa, corpul il au acoperit cu solzi mari si intreaga lor structura aduce cu una a reptilei, de unde si numele. Aceasta specie extraterestra este una violenta si pentru ca duce un stil de viata care se bazeaza pe subjugarea diferitelor civilizatii, reptilienii sunt comparati cu niste paraziti.
Povestea reptilienilor nu a inceput in timpurile moderne, dupa cum ar crede unii, ci este mult mai veche. Scrierile stravechi, precum cele mayase, sanscrite sau indiene, pomenesc intr-o forma sau alta despre oamenii cu infatisare de reptila. De asemenea, numeroase manuscrise pomenesc despre regele intunericului Belial, care a venit pe Terra pentru a subjuga intreaga specie umana. El avea infatisarea unei reptile, capul de sarpe, iar mainile si picioarele se asemanau cu cele ale unui soparle.
Chiar daca povestea reptilienilor pare la prima vedere o simpla fantasmagorie, exista numeroase dovezi care ridica mari semne de intrebare. Una dintre aceste dovezi a fost descoperita in cultura Ubaid, care reprezinta cea mai timpurie asezare omeneasca din sudul Mesopotamiei. Perioada incepe inainte de 5300 i.Hr. si se incheie cu inceputul perioadei Uruk, aproximativ 4100 i.Hr.
Arheologii au descoperit mai multe statui, fiind atribuite culturii Ubaid, care reprezinta o specie bizara de umanoizi. În esenta, este vorba despre reptilieni. Statuile au o vechime de peste 5000 de ani si infatiseaza oameni soparle care au fost ridicati la rangul de zei.
Aceasta este dovada vie ca reptilienii s-au implicat inca din cele mai stravechi vremuri in evolutia diverselor civilizatii de pe Terra. Cercetatorii nu pot explica din punct de vedere stiintific existenta statuilor Ubaid, dar refuza cu desavarsire sa le atribuie extraterestrilor reptilieni clasificandu-le drept imposibil de definit.


preluat din: http://www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu