vineri, 17 ianuarie 2014

Extraterestrii "Inaltii Albi" si rolul lor in manipularea colectiva

Eduard Snowden este, in prezent, cel mai cautat om din lume. Agentiile secrete americane par sa il caute si sa incerce din rasputeri prinderea acestui individ care a avut tupeul de a divulga multe din secretele guvernamentale.
O stire care circula pe internet de ceva timp pare sa duca mai departe seria divulgarilor acestui fost agent secret american. In sfarsit, dupa cum multi se gandesc, Snowden pare sa aduca vorba despre extraterestri si o face chiar intr-un mod spectaculos.
Conform unui raport al Serviciilor Federale de Securitate al SUA ce contine 2 milioane de fotografii si documente care poarta marca top secret si care au fost facute publice de catre Snowden, confirma faptul ca serviciile secrete americane colaboreaza de 100 de ani cu niste entitati extraterestre numite "Inaltii Albi".
In raportul secret, facut public, extraterestrii au fost mentionati pentru prima oara in 1930, moment in care Germania nazista si-a inceput expansiunea din punct de vedere economic, militar si politic.
Se mai specifica faptul ca Hitler a reusit, cu ajutorul acestor fiinte, sa preia controlul asupra Germaniei si sa isi dezvolte armata intr-un mod sustinut. Astfel se face ca la sfarsitul anilor 30, Germania detinea 57 de submarine pentru ca pe parcursul celui de-al Doilea Razboi Mondial sa se construiasca nu mai puțin de 1163 de submarine, dotate cu tehnologie de ultimă generație, așa cum nu mai avea nimeni în lume.
Asa se face ca Hitler si-a dorit, in tot acest timp, sa transforme natia germana pentru a semana cat mai bine, din punct de vedere fizic, cu entitatile extraterestre. De aici, se pare, ca a inceput lupta rasiala dusa de Hitler.
Dupa cum stiti Germania a pierdut cel de-al Doilea Razboi Mondial, dar extraterestrii au continuat sa colaboreze, in schimb, cu partile invingatoare - SUA, Rusia si Marea Britanie. Raportul insa se focalizeaza pe SUA.
"Inaltii Albi" s-au intalnit cu Dwight D. Eisenhower, presedintele Americii de dupa razboi, si au discutat implementarea unui regim secret, format atât din oameni cât și extratereștri, care să conducă în principal SUA, după care și întreaga lume.
Agenda acestui regim va fi una vasta. Conform acestei intelegeri SUA va trebui sa implementeze un sistem de supraveghere electronic, global, prin care se poata controla întreaga populație.
Colaborarea extraterestrilor "Inaltii Albi" cu SUA s-a desfasurat pana in prezent, chiar presedintele Obama fiind condus de catre "forte necunoscute". Dar cu reptilienii cum ramane?
Parca pana mai ieri reptilienii si extraterestrii gri din Constelatia Zeta Reticuli colaborau cu guvernul american in vederea instaurarii unei dictaturi si a unui control global?
Ce sa mai inteleg din aceasta treaba? Sau poate Inaltii Albi sunt de fapt niste reptilieni sau niste mici gri deghizati, sau poate colaboreaza toate aceste trei forte extraterestre in defavoarea noastra? Sau poate toate aceste povesti sunt modificate permanent pentru o dezinformare continua?
Mai mult ca sigur ca varianta cea mai credibila pare sa fie ultima. Aceasta stire, am prezentat-o si eu dar in alta varianta. Varianta acestei intalniri de gradul III dintre Dwight D. Eisenhower, prezentata de mine in doua randuri (citeste si: http://dimline.blogspot.ro/2012/12/top-secret-intalnire-de-gradul-iii-in.html si http://dimline.blogspot.ro/2013/04/top-secret-intalnirea-de-gradul-trei.html ) a fost putin diferita de ceea ce prezinta ultima stire.
O alta varianta a acestei intalniri il are in centrul atentiei pe extraterestrul Ashtar Sheran (fiinta evoluata care ne vrea binele si care va interveni, daca va fi nevoie, pentru a ne proteja) care, chiar ne-a transmis un mesaj in direct http://www.youtube.com/watch?v=bswWf15EfUw .
Nu stiu daca observati dar doua dintre aceste povesti par sa fie false (sau poate toate trei). Dar oare care? Cea cu Inaltii Albi, cea cu Ashtar Sheran (baiatul bun) sau cealalta varianta postata de mine?
Cea mai credibila poveste, pare, cea postata de mine (nu  pentru ca am postat-o eu) dar doar pare. In realitate, eu cred, ca nici-o poveste din toate aceste trei nu sunt adevarate 100%.
Internetul este plin de dezinformari dar si de stiri senzationale, special scrise, pentru a obtine accesari multe (observ de ceva timp mii de stiri, cat mai senzationale cu putinta, care prezinta evenimente extraterestre extraordinare).
Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, dar cred ca trebuie sa fim atenti la stirile si conspiratiile care se coc pe internet. Adevarul este bine ascuns sub un strat gros de dezinformari, care de care mai senzationale, la care vom ajunge doar daca vom sti sa decodificam realitatea din toate aceste farse bine gandite si scrise.

sursa: http://www.efemeride.ro/

P.S. Recunosc ca si pe blogul meu se gasesc asemenea materiale, multe dintre ele preluate sau scrise dupa anumite surse, dar doar cu scopul de a va da acces la mai multe pareri - pana la urma nu pot sa stiu, exact, care informatii sunt corecte. Pot, doar, sa banuiesc. Totusi, incerc, sa pastrez un echilibru in toata aceasta nebunie a informatiilor senzationale. Un echilibru care sa ma faca sa vad partea de mijloc a problemei - caci doar aceasta parte este adevarata. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu