sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Hitler a trait in America de Sud si a avut o iubita negresa - O fotografie pare sa demonstreze acest fapt

Misterul mortii lui Hitler nu a fost elucidat nici pana acum, dar scriitoarea Simoni Renee Guerreiro Dias pretinde că a găsit o  fotografie care dovedește că Hitler a fugit în America de Sud, acolo unde a mai trăit până la 95 de ani.
Conform acesteia Hitler a reusit sa fuga in Argentina si mai apoi in Paraguay pentru ca mai apoi sa se stabileasca in Brazilia. In Brazilia liderul nazist ar fi locuit in într-un orășel situat în apropierea graniței cu Bolivia, Nossa Senhora do Livramento si a avut o iubita de culoare.
Simoni Renee Guerreiro Dias este autoarea cartii ”Hitler în Brazilia - Viața și moartea lui”. Aceasta a publicat o fotografie in care apare Hitler alaturi de o femeie negresa care se presupune a fi iubita acestuia. Scriitoare intenționează să aducă și mai multe dovezi care să-i sprijine teoria. Ea plănuiește să facă teste ADN pentru a demonstra că în mormântul din Leipzig nu sunt de fapt rămășițele liderului german.
Adevarat este ca aceasta poza nu pare sa fie o dovada in acest sens. Eu, sincer, nu pot sa remarc nicio trasatura de-a fostului dictator german.
Dupa cum stiti, in viziunea istoricilor, Adolf Hitler s-a sinucis în 1945 în buncărul său din Berlin. O varianta acceptata a mortii acestui dictator este cea in care acesta s-a sinucis, mușcând o capsulă de cianură și împușcându-se. Trupul sau si al sotiei sale, Eva Braun fiind stropite cu benzină de către Otto Günsche și alte ajutoare din Führerbunker și danduli-se foc.
Curios este ca ramasitele lui Hitler nu au fost cercetate sau daca au fost, rezultatul a fost secret. O alta curiozitate este si faptul ca NSA si KGB au renuntat, oficial, la cautarea lui Hitler prin anii 70.
Daca tot aveau dovada mortii lui Hitler, de ce l-au mai cautat? L-au cautat pentru ca ramasitele nu au fost a lui Hitler, asta e clar.
Adolf Hitler, a scapat, a avut toate posibilitatile sa scape si prost ar fi fost sa nu faca asta. Acum nu stiu unde s-a retras, multi spun ca in America de Sud, precum aceasta scriitoare. Unii spun ca a ajuns la faimoasa baza nazista din Antarctica sau chiar pe Luna de unde asteapta sa atace pamantul, filmul Iron Sky fiind o aluzie la acest fapt.
Hitler a fost o unealta a Ocultei Mondiale dar tot aceasta l-a si salvat, asta este foarte sigur. In ceea ce priveste sotia negresa... asta mai vedem.

sursa: http://www.evz.ro/

Un comentariu:

  1. De dragul corectitudinii unor date: Eva BRAUN, nu Eva Brown... Era totusi germana.

    RăspundețiȘtergere