joi, 16 ianuarie 2014

SETI - Peste 10 ani vom vedea extraterestri

Teoria lansată de un cercetător: "Peste 10 ani vom VEDEA extratereştrii" 442"Acesta este doar începutul. Iar tehnologia va continua să avanseze. Vom vedea în viitor cum se schimbă anotimpurile pe acele planete şi vom putea vedea care va fi "casa" pământenilor. Să nu vă surprindă că am putea vedea civilizaţii extraterestre pe una din aceste planete", aceasta declaratie ii apartine lui Franck Marchis cercetator la institutul de cercetare SETI.
Acesta a mai declarat ca in 10 ani vom putea gasi o planeta asemanatoare cu a noastra pe care sa se regaseasca viata inteligenta. Deci peste 10 ani ii vom vedea pe extraterestri.
Aceasta declaratie este surprinzatoare avand in vedere ca vine de la cineva care lucreaza la SETI. Nu pot decat sa deduc ca in viitorul apropiat ne va fi revelata viata extraterestra.
Mai mult ca sigur ca se stie de existenta unor civilizatii extraterestre si mai mult ca sigur ca se stiu si planetele in cauza.
Remarc ca asistam la o revelare treptata a fenomenului OZN si a extraterestrilor. Prima data au inceput sa apara stirile marunte despre OZN-urile vazute pe cer in cele mai diverse locuri. Mai apoi s-a dezvoltat o adevarata industrie cinematografica bazata pe acest fapt. Apoi au aparut filmele documentare care par a scoate la iveala secrete bine ascunse pana in acest moment
Si nu in ultimul rand, nu pot sa trec cu vederea sumedenia de stiri care de care mai socante cu privire la viata extraterestra. Ceea ce ma intreb este -  aceasta revelatie ne va fi de folos? Care entitati extraterestre vor "iesi la suprafata"?

sursa: http://www.antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu