miercuri, 8 ianuarie 2014

Un OZN a aparut deasupra stadionului Werden Bremen si a inchis spatiul aerian

Fenomenul OZN a devenit din ce in ce mai prezent in viata noastra. Daca acum cativa ani OZN-urile pareau a fi obiecte care apar in afara oraselor si pe ascuns, acum, se pare, ca apar in plina zi deasupra oraselor si practic inchid spatiile aeriene ale acelor orase.
Daca, in 2011, China a trecut printr-o asemenea intamplare acum i-a venit randul si Germaniei. Potrivit celor de la Bild, marti seara, in jurul orei 18.30 un OZN a fost observat deasupra stadionului celor de la Werder Bremer.
Silentios fiind, OZN-ul aparea si disparea de pe radarele aeroportului, din cauza acestui fapt politia a intrat in alerta. Din acest motiv spatiul aerian al orasului Bremen a fost inchis producand haos printre cursele aeriene. Astfel, un zbor spre Frankfurt a fost anulat, cursa dinspre Munchen a fost deviată spre Hanovra, iar un avion venit de la Paris a trebuit să aştepte mai mult timp pentru a putea ateriza la Bremen.
„Doi ofiţeri au văzut în jurul orei 18:30 o apariţie similară unui elicopter deasupra stadionului, la circa 300 de metri altitudine. Dar nu era un elicopter. Era extrem de silenţios. Obiectul avea lumini puternice şi plutea în aer. Încet, a plutit pe deasupra stadionului spre centrul oraşului. Ofiţerii l-au urmărit cu maşina de patrulă. Apoi, obiectul a zburat spre Neustadt, dispărând în norii negri“, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bremen, Nils Matthiesen, potrivit Digi Sport.

sursa: http://adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu