joi, 23 ianuarie 2014

Universul poate colapsa in orice moment

“Se poate întâmpla şi mâine. Dar se poate întâmpla peste miliarde de ani. Fizicienii au prezis demult că Universul o să “colapseze” într-o bună zi, când totul va fi comprimat într-o “minge” de dimensiuni mici. Noile calcule realizate de fizicienii de la Universitatea din Danemarca de Sud confirmă acum această predicție; în plus, s-a ajuns la concluzia că riscul unui colaps este chiar mai mare decât se credea anterior. Mai devreme sau mai târziu, o schimbare radicală în forțele Universului va determina ca fiecare particulă din Univers să devină extrem de grea. Totul, de la firul de nisip de pe Pământ, până la fiecare planetă din sistemul nostru solar și până la fiecare galaxie – va deveni de miliarde de ori mai greu decât este acum, iar acest lucru va avea consecințe dezastruoase: noua greutate va comprima toată materia într-o “minge” de dimensiuni mici, extrem de fierbinte şi extrem de grea, iar Universul, așa cum îl știm noi, va înceta să existe”.
“Deși noile calcule prezic că un colaps este acum mult mai probabil decât se credea înainte, totuşi, există de asemenea posibilitatea ca nimic din toate acestea să nu se întâmple. În cazul în care Universul conține particule nedescoperite, toată baza teoretică privind prăbuşirea Universului va dispărea.”
Teoriile fizicienilor se tin lant, ba se prabuseste ba colapseasza Universul, dar un lucru este cat se poate de vizibil pentru acestia - ceva, ceva se va intampla cu Universul nostru.
In ceea ce priveste ultima teorie nu pot sa spun decat ca se apropie de realitate. Acum nu vreau sa va sperii, dar Universul este ciclic, el "explodeaza" constiinta pentru ca mai apoi sa o atraga si sa se produca din nou UNITATEA.
Cum fizicienii nostri nu inteleg termenii precum Constiinta sau Unitate ei nu pot decat sa dezvolte teorii apocaliptice. Teorii apocaliptice care par sa se intample haotic in mintea lor.
Dar nimic nu e haotic, totul este inteligent creat si foarte armonios. Unitatea sau implozia de care ne avertizeaza oamenii de stiinta nu se va produce azi, maine sau in viitor ea este deja produsa - asta fiindca pentru Univers termenul de timp absolut nu exista.
Intr-un mod putem spune ca Universul isi va desavarsi Unitatea si va colapsa dar in acelasi timp putem spune ca totul s-a intamplat deja sau se intampla in momentul de fata fiindca nu exista decat variante ale prezentului. Timpul este iluzie iar Unitatea viitoare tot la fel. Doar un adevar exista - Unitatea Prezenta.

sursa: http://www.lovendal.ro/

3 comentarii:

 1. "...implozia de care ne avertizeaza oamenii de stiinta nu se va produce azi, maine sau in viitor ea este deja produsa..."
  Se intampla TOT TIMPUL! Este un colaps continuu. Urmariti Nassim Haramein.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. asta am vrut si eu sa explic prin - Unitatea Prezenta... am dat o explicatie mai mistica pentru a nu explica tot timpul in termeni stiintifici

   Ștergere