miercuri, 1 ianuarie 2014

Universul va intra in colaps mai repede decat s-a crezut

Bosonul Higgs este considerat a fi cea mai mare descoperire a fizicii cuantice a ultimilor decenii. Se presupune a fi cea mai mica particula (sunt foarte sigur ca se inseala - asa au crezut si cand au descoperit atomul), iar Universul pare a depinde de aceasta minuscula particula ce dicteaza practic aceasta realitate.
Conform oamenilor de stiinta scenariul apocaliptic denumit  "Big Slurp" va avea loc cand va exista o schimbare radicala a fortelor din Univers.
Cei care sustin aceasta teorie considera ca o tranzitie a Universului s-ar putea petrece in cazul in care bula cuantica a unui Univers alternativ ar aparea in Universul nostru.
"Multe teorii si calcule prezic o astfel de faza de tranzitie, dar au existat unele incertitudini in determinarile anterioare. Acum, am efectuat calcule mai precise si am vazut doua lucruri: Universul va intra probabil in colaps mai repede decat se calculase anterior" a declarat Frederik Colding Krog, co-autor al studiului acestei teorii.
Ultimele descoperiri din fizica cuantica fac ca acesti cercetatori (ma refer la mediul academic care nu a intrat in colaborare directa cu programele ascunse al Ocultei Mondiale) sa perceapa putin (foarte putin) adevarata fata a Universului.
Adevarat este ca Universul pe care il cunoastem noi va disparea odata cu evolutia noastra ca nivel de constiinta. Realitatea isi modifica parametrii in functie de evolutia frecventei noastre vibrationale. Aceasta evolutie a existat din totdeauna si mai tot timpul a blurat ochii cercetatorilor care au privit in trecut (neintelegerea acestei realitati pe deplin face sa existe mari lacune in istoria umanitatii dar si in evolutia speciilor de pe aceasta planeta).
Aceasta evolutie este perceptibila din punct de vedere al stiintei iar calculele facute de fizicieni par sa arate ca totul se va schimba intr-un timp mai scurt decat au crezut ei pana acum. 
Bineinteles ca mai au de calculat pana vor intelege si modalitatea cum se va produce aceasta schimbare... pentru ca ea a inceput deja iar in viitor se va accentua. 

sursa: http://www.libertatea.ro/

Un comentariu:

  1. intre timp omenirea va fi decazut ca nici nu va mai fi urma de ea in univers, vor fi alti copii incepatori in alt univers paralel cu amintiri despre lucruri disparute ale tuturor generatiilor energetice din acesta.O fi adevarata si string theory intr-o forma finaliata peste citeva zeci sau sute de ani

    RăspundețiȘtergere