luni, 3 februarie 2014

Caz serios de poltergeist in Indiana, SUA... Video

Orasul Gary din Indiana, SUA, a trecut recent printr-un caz serios de poltergeist. In casa unei femei din SUA pare sa fi intrat demonii. Cel putin asa sustine aceasta. Latoya Ammons sustine ca demonii au facut-o pe fetita ei de 12 ani sa leviteze si pe baiatul ei de 9 ani sa mearga pe tavan.
Într-o seară, în timp ce mai mulți prieteni se aflau în vizită în casa femeii, Latoya a mers să vadă dacă fiica ei de 12 ani s-a culcat. Când a deschis ușa, femeia a înlemnit: fetița ei levita deasupra patului, fiind inconstientă. Prietenii femeii, care au văzut și ei scena, au început sa se roage, iar după câteva minute, copila a căzut pe pat. Micuța nu și-a adus însă aminte absolut nimic din ceea ce se întâmplase, povestesc martorii.
După mai multe astfel de episoade, Latoya a apelat la ajutorul unui preot, care a făcut o exorcizare a casei. O clarvăzătoare i-a spus femeii că în casă se află 200 de demoni.
Exorcizarea nu a dat roade, intamplarile stranii continuand. Intamplarile stranii au continuat, actor principal fiind copilul mai mic. Femeia a povestit cum băiatul cel mic se închidea în dulap și vorbea cu un alt copil, pe care nimeni altcineva nu îl vedea. Într-o altă zi, copilul a fost aruncat din cadă fără ca mama lui să pună mâna pe el.
Poate toate aceste declaratii ar fi niste povesti fantastice daca nu ar fi fost confirmate de medicii, psihiatrul, preotul si de seful politiei locale. Femeia disperata a apelat la doctori. In timp ce ii faceau analize copilul cel mic a fost izbit de perete fără ca asistenta să îl atingă.
Copiii au fost dusi la psihiatru unde cel mic a mai dat o reprezentatie paranormala - a inceput sa mearga inapoi si sa urce pe perete pana la tavan.
La un momentdat cel mic și-a pus mâinile în jurul gâtului fratelui mai mare și i-a spus: "Este timpul să mori! O să te omor!"
Dupa ce cazul a fost preluat de politia locala, demonii si-au continuat "reprezentatiile paranormale". Șeful Poliției din Gary, Charles Austin, a declarat pentru Daily Mail, că îi era frică să intre în casă noaptea, mai ales că a văzut obiecte mișcându-se singure și a înregistrat cu reportofonul tot felul de sunete înfricoșătoare.
Preotul local Father Michael Maginot cel care a facut ritualul de exorcizare a pus la dispozitie niste inregistrari video si audio in care apar lucruri bizare care au avut loc in casa.


sursa: http://jurnalul.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu