sâmbătă, 22 februarie 2014

Conspiratia plantei Graviola - Un tratament foarte eficient impotriva cancerului

Graviola Cancerul este departe de a fi eradicat si parca rata acestuia creste de la an la an. Principalul tratament, folosit la scara larga, impotriva cancerului il reprezinta chimioterapia. Acest tratament este unul destructiv pentru om deoarece distruge orice tip de celula si nu numai pe cele canceroase.
Planta Graviola pare sa fie foarte eficienta in combaterea cancerului. Se presupune ca aceasta planta ar fi de 10.000 de ori mai eficienta in combaterea cancerului decat chimioterapia. Dar faptul ca tratamentul ce include chimioterapia aduce avantaje imense companiilor farmaceutice acesta este folosit la scara mare in dauna unor tratamente naturiste precum cea bazata pe aceasta planta.
Asupra acestei plante s-au facut mai multe teste care au relevat ca substantele active ale Graviolei identifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si cancer pancreatic.
În 1976, Institutul Naţional de Cancer al SUA (NCI) a demarat un studiu cu finanţare federală. În urma studierii a peste 20.000 de specii de plante, frunzele de Graviola s-au dovedit a avea un puternic efect antitumoral. 
NCI a înaintat firmelor de medicamente studiile sale și astfel Graviola a intrat pe piață ca supliment alimentar (destul de sarac in proprietati). Ingredientele active (documentate, cercetate și verificate) din Graviola sunt un grup de fitochimicale numite Acetogenine Annonaceous, care sunt găsite doar în familia de plante Annonaceae. Graviola (Annona muricata) are 82 de chimicale Acetogenine diferite, în 10 tipuri distincte, care oferă un sprijin puternic în chimioterapie.
Studii medicale realizate de-a lungul a mai mulţi ani de cercetări au descoperit că Graviola are un aport foarte important în creşterea gradului de imunitate al organismului (care poate fi slăbit de o multitudine de factori, printre care și tratamentele chimioterapeutice)

Conform unor pacienti care au folosit aceasta planta in a-si trata boala, deja intr-un stadiu avansat, gustul acestei plante este unul placut si nu are efecte secundare. Planta se poate planta chiar in curte (in conditii climatice asemanatoare cu cele tropicale).
Numele sau stiintific este Annona muricata, mai este cunoscuta ca Graviola in Brazilia, guanabana in Spania, si Soursop, in limba engleza. Planta este de origine din America de sud si poate fi intalnita si zone din Africa sub-Sahariana si Sud-Estul Asiei. Graviola este un copac vesnic verde si produce un fruct verde, lung si cu tepi.
Planta poate fi folosita in shakeuri sau in salate fiind foarte delicioasa. Frunzele si fructele acestei plante pot fi folosite si la tratarea infectiilor, virozelor si depresiei. Semintele, florile si fructele acestei plante pot trata diverse afectiuni precum: virusul de hepatită B şi cancerul hepatic, inhibă creşterea celulelor tumorale, activitate citostatică la celulele de cancer, activitate antibacterială, activitate antivirală cu efect la Herpes simplex, activitate antidepresivă, activitate antiparazitară, calmează durerile, activitate anti-malarie.
Alte proprietati si actiuni ale acestei plante:
antibacterian, antihelmintic, anticanceros, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensiv, insecticid, sedativ, stimulent digestiv, vasodilatator, vermifug. 
Desi, de obicei, marile corporatii mass media au facut tot timpul jocul marilor mafioti oculti, Psichology Today nu ezita in a cita un amplu studiu care a fost efectuat de catre National Cnacer Institute, in anul 1979 asupra plantei Graviola, si care arata ca frunzele si semintele plantei au fost incredibil de eficiente in distrugerea unor anumite tipuri de celule canceroase din corp.
"In 2011, revista “Nutritie si Cancer” a prezentat o cercetare promitatoare asupra fructului de graviola si a cancerului mamar. Cercetatorii au descoperit ca extractul de graviola (GFE) suprima asa-numita exprimare a oncogenei (sau gena care cauzeaza cancerul) in cadrul celulei cancerului mamar.
Oncogena cunoscuta sub numele de receptor al factorului de crestere epidermal (EGFR) este de obicei supra-exprimata in cancerul mamar, si de aceea este o tinta ideala pentru terapie.
Potrivit oamenilor de stiinta “un tratament alimentar de 5 saptamani cu GFE (o alimentatie de 200 mg/kg) a redus in mod semnificativ exprimarea proteinei de EGFR, p-EGFR si p-ERK în tumorile MDA-MB-468 (cancer mamar) cu 6%, 54% si respectiv 32,5%. In ansamblu, alimentatia cu GFE a inhibat cresterea tumorilor cu 32% (P<0.01).

Timp de 20 de ani aceasta planta a fost folosita doar in teste, fiind introdusa pe piata doar sub forma de suplimente destul de slabe in proprietati. Doar in ultimii ani proprietatile acestei plante au ajuns sa fie cunoscute pe piata medicamentelor anti-cancer.

surse: http://m.garbo.ro/  http://www.bzi.ro/  https://www.facebook.com/GraviolaCitostaticNatural


Un comentariu:

  1. Da este buna dar mai bun este CANNABIS-UL consumat sub orice forma:fumat,mancat e.t.c.

    RăspundețiȘtergere