duminică, 2 februarie 2014

Descoperire - Materia neagra isi face simtita prezenta in interiorul Pamantului

Materia neagra a fost tot timpul asociata cu Cosmosul. Recent, si anume la data de 13 aprilie 2013, in cadrul Societatii Americane de Fizica au fost prezentate trei evenimente care ar putea reprezenta semnale ale interactiunii materiei intunecate in detectoarele situate la 700 de metri sub Pamant.
In Univers oamenii de stiinta considera ca materia neagra este de 5 ori mai raspandita decat materia normala. Prezenta materiei negre nu este inca dovedita dar se presupune care exista (vezi http://dimline.blogspot.ro/2014/01/serios-pamantul-este-mai-mare-decat-se.html ).
Daca intr-adevar aceasta descoperire este confirmata atunci masa particulelor care au generat semnalul ar trebui sa fie cam de 10 ori mai mare ca cea a protonilor, mai mica decat ar fi fost de asteptat in cadrul modelelor teoretice.
Dar oare ce ar insemna faptul ca sub Pamant ar exista materie neagra? Nu cred ca ar insemna nimic. Asa cum am mai spus si in alte materiale de ale mele eu nu cred ca materia neagra exista.
Ceea ce noi numim materie neagra reprezinta de fapt "forta energetica emisa de o gaura neagra" sau vortex.
Este normal ca Pamantul sa aiba in interior materie neagra si e normal sa detina in interior o gaura neagra. Pamantul e o matrice energetica ce reprezinta produsul unui vortex. Faptul ca acest lucru incepe sa fie "simtit" de tehnologia noastra este ceva imbucurator - inseamna ca incepem sa vedem adevarul.

sursa: http://www.evz.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu