sâmbătă, 15 februarie 2014

Exista baze extraterestre in munti?

Muntii au exercitat din totdeauna o anumita atractie asupra oamenilor. Oamenii au cucerit, treptat, muntii si i-au gasit atragatori, dar, in acelasi timp, i-au venerat.
In aproape fiecare stat exista munti care au fost sau care sunt sacri si in prezent. Amerindienii din America de nord si din America de sud, tibetanii, tailandezii, grecii (muntele Olimp, iar acum, muntele Athos), romanii, egiptenii, evreii (muntele Sinai), etc, toate aceste populatii au vazut muntii ca fiind porti catre zei.
In zilele noastre termenul de zei a inceput sa fie inlocuit cu cel de extraterestri, termen ce pare mai veridic si mai aproape de realitatea istorica a acelor vremuri.
Revenind la subiect trebuie sa mentionez ca cele mai multe aparitii OZN se regasesc in zonele muntoase si mai ales in zonele vulcanice.
Cele mai multe ipoteze legate de divinizarea muntilor din vechime si de multitudinea aparitiilor OZN din aceleasi zone par sa ne indice ca in acele zone se regasesc baze extraterestre. Pentru a dezlega acest mister trebuie sa ne raportam la structura energetica a Pamantului.
Inainte de a fi o bula imensa de materie Pamantul este o matrice energetica ce dispune de mai multe frecvente vibratorii. Muntii si mai ales zonele vulcanice reprezinta zone cu vibratie energetica ridicata. In spatiul cuantic zonele cu vibratie energetica ridicata sunt zone de tranzit, adevarate rute de transport. Rute de transport care, mai mult ca sigur, sunt folosite de calatori din alta lume.
Detinand o tehnologie cu mult peste ceea ce ne imaginam, civilizatiile extraterestre sunt capabile sa construiasca aparate de zbor care sa isi schimbe proprietatile vibratorii, reusind sa calatoreasca pe rute energetice.
Gandindu-ne la posibilitatea existentei bazelor extraterestre in interiorul muntilor putem afirma ca un control sporit al rutelor de transport extrasenzoriale ar reprezenta un avantaj in dorinta de a detine controlul total asupra unei zone. Acesta ar fi un motiv destul de important pentru care ar exista asemenea baze in zonele de munte. Totusi trebuie sa precisez ca aparitiile OZN de-a lungul muntilor nu presupune neaparat existenta unor baze extraterestre. Traficul din zonele de flux energetic ridicat ar fi deajuns pentru a capta atentia oamenilor din zona cat si a vanatorilor de OZN-uri.
In incheiere a-si vrea sa mentionez ca, probabil, vibratia energetica ridicata este unul dintre motivele care, inconstient, ne atrag inspre zonele muntoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu