luni, 17 februarie 2014

Israelul a dezvoltat tehnologie militara ca in "Razboiul stelelor" - "Laserele sunt lansate fulgerator"

In ultima vreme asistam la foarte multe dezvaluiri. Dezvaluiri ce includ anumite observatii OZN dar si ultimele tipuri de arme dezvoltate de unele state ale lumii.
Conform Washington Post, Israelul a dezvoltat o tehnologie militara de aparare care poate fi comparata cu cea din filmele Stars Wars. Sistemul de aparare include un scut laser impotriva rachetelor cu raza scurta de actiune.
Scutul a fost denumit Iron Beam, iar compania care a produs acest sistem — Rafael Advanced Defense Systems — sustine ca inginerii sai au ajuns la o asemenea perfectiune incat sunt aproape siguri ca vor prezenta acest sistem in public, la viitorul show aerian Singapore Airshow, in scopuri publicitare.
"Este exact cum ati vazut in Star Wars. Laserele sunt lansate fulgerator, iar tintele sunt distruse instant", a declarat Amit Zimmer, purtator de cuvant al companiei.
In prezent, oamenii de stiinta israelieni lucreaza la un alt proiect care se numeste Sageata - un sistem militar de aparare care va intercepta proiectilele din spatiul cosmic.
Dupa cum vedeti, intram intr-o alta era a razboiului. Oculta Mondiala scoate de la naftalina tehnologie gandita de acum 50 de ani in urma. Intrebarea care se pune este - de ce acum? Cumva, Israelul se pregateste de un razboi?
Se prea poate, avand in vedere faptul ca SUA inca nu stapaneste toate campurile petroliere din Orientul Mijlociu. Iranul inca mai continua sa fie un ghimpe in coasta americanilor si sa puna piedica noii ordini mondiale prin faptul ca blocheaza dezvoltarea unui control total asupra campurilor petroliere si in acelasi timp al energiei mondiale. Energie care inca se mai bazeaza pe combustibili fosili ce au o eficienta energetica scazuta si care altereaza aerul pe care il respiram.

sursa: http://stirileprotv.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu