sâmbătă, 8 februarie 2014

Marea Translatie - Descoperirea legaturilor karmice

Omul este personajul principal al istoriei. Istoria, care ne este prezentata in mii de modalitati, reprezinta de fapt calatoria spirituala a umanitatii pe acest taram energetic numit Terra.
De la vechile civilizatii dezvoltate care au colonizat Pamantul din vremuri imemoriabile si pana la caderea omului in perioada paleolitica (epoca pietrei), drumul spiritual nu si-a pierdut din importanta.
Odata cu aparitia Epocii Intunecate pe Pamant oamenii au fost nevoiti sa indure vremuri negre. Vremuri in care egoul lor, din ce in ce mai puternic, avea sa le aduca multa suferinta.
Simtindu-se din ce in ce mai separat fata de cel de langa el, omul a cautat, totusi, sa evolueze, dar pe scara materiala. A cautat sa concureze cu semenii sai. Sa-i invinga, sa-i ia robi, sa fie deasupra lor, uitand ca totul nu este decat o iluzie.
Astfel s-a creat o societate bazata pe competitie in care cei care s-au adaptat mai usor la noua epoca au ajuns in varful piramidei, dar ce e important de mentionat e ca oamenii si-au continuat drumul. Asta fiindca drumul omenirii catre unitate a fost parcurs deja iar realitatea din jur fiind doar o amintire a acestui fapt.
In drumul lui spre unitate omul trebuie sa-si aminteasca ca oamenii de langa el sunt rudele lui karmice. Omul nu este complet decat atunci cand isi descopera legaturile sale cu cei din jurul sau.
Fiecare persoana care ii intersecteaza calea este o parte din fiinta sa, iar omul trebuie sa constientizeze acest fapt. Nimic nu este intamplator, totul este o interpatrundere ordonata a unui Univers inteligent si plin de constiinta. Precum un urias puzzle, fiecare individualitate umana se interpatrunde cu o alta aflata chiar langa el.
In toata istoria lui omul a stiut ca are un suflet pereche si a incercat sa il gaseasca. Dar ce nu a stiut el este ca toti oamenii din jurul lui ii erau sufletele pereche. Fiecare om pe care il intalnea plimbandu-se pe strada sau pe care il vedea in jurul sau, sau in interiorul familiei ii era un frate karmic.
In toata istoria lui omul nu si-a apreciat sufletele pereche. Le-a batjocurit, le-a ucis, le-a dus in sclavie, uitand de misiunea lui. Dar chiar si aceasta "mare uitare" a fost parte din misiunea omului. Fiecare ratacire de a sa a avut scopul ei.
Lupta omului in a supravietui in paleolitic si in a-si imbunatati viata in neolitic, eneolitic, in epoca bronzului si in cea a fierului nu a reprezentat decat drumul sau catre maturitate. Razboaiele lui, dezastruoase de mai tarziu, aveau sa ii aminteasca acestuia ca scopul sau nu este de a crea suferinta celui de langa el ci contrariul acestui fapt.
Prezentul ne aduce in fata o schimbare planetara si de constiinta majora. Treptat, oamenii incep a se recunoaste intre ei si a-si da seama ca asta a si fost scopul lor. Nimic nu este mai minunat decat sa iti dai seama ca toate persoanele din jurul tau sunt sufletele tale pereche.
Usor, usor, vom incepe sa ne recunoaste "rudele" si vom recunoaste importanta pe care aceste persoane le-au avut pentru noi pe tot parcursul nostru istoric. Atunci va veni Marea Translatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu