marți, 11 februarie 2014

Paranormal - Asul din maneca serviciilor secrete

Cititul gandurilor, mutatul obiectelor de la distanta, prezicerea evenimentelor din viitor. Multa vreme au fost privite cu superioritate de cei care se cred cat de cat intelectuali. Motivul?


Insuficienta dovezilor stiintifice.


Adevarul?


Daca te uiti in trecut, vezi ca asemenea capacitati paranormale au fost constant folosite in scopuri militare si politice, iar guvernele au alocat fonduri uriase pentru cercetari secrete.
Dar ce modalitate mai buna de a tine publicul la distanta decat discreditarea adevarului?


Cel mai dotat paranormal din secolul XX 


Noiembrie 1939.


Polonezul evreu Wolf Messing se refugiaza in URSS, satul de teroarea nazista.
Conditiile au devenit dificile chiar si pentru el, desi e inzestrat cu puteri extrasenzoriale. Cu ajutorul lor devine celebru in Uniunea Sovietica.
"Înarmat" cu ele, se duce direct la Stalin. Pentru a-l convinge, fura intai 100.000 de ruble de la Gosbank, din Moscova.  Ajuns in fata ghiseului de la banca, Messing scoate dintr-un carnet o foaie alba de hartie pe care o intinde casierului.
Casierul priveste hartia, deschide fisetul si ii asaza frumos in geanta cele 100.000 de ruble. Wolf Messing ii multumeste si se prezinta cu geanta burdusita chiar la cabinetul omului desemnat de Stalin sa supravegheze experimentul.
Cum a reușit totul? Îi transmisese mental casierului sa-i aduca uriașa suma.


Messing pune la cale un alt experiment celebru.


Promite ca va patrunde in biroul lui Stalin, trecand de garzile de la intrare, care primesc ordin sa nu-i permita accesul. Stapan pe el, se apropie de birou, trece pe langa pazitorii care se retrag respectuoși, iar persoana care era de serviciu ii deschide larg ușa.
Stalin, stupefiat, se trezeste cu Messing in incapere.
"Am sugerat mental garzilor ca sunt Beria, seful Politiei secrete sovietice" - persoana care intra de obicei nestingherita la Stalin.


Aceasta este explicația temerarului.


În 1940, inaltul oficial sovietic Nikolai Bulganin il solicita pe Messing sa-i gaseasca o servieta pierduta in care avea documente ultrasecrete.
Aflat in biroul lui Bulganin, Messing vizualizeaza un pod peste micul rau din apropierea unei biserici. Şi vede clar - servieta se afla sub pod.
Messing a prezis ca in cazul in care ataca Uniunea Sovietica, Hitler va fi infrant in ziua de 4-5 mai. Nu-i de mirare ca liderul nazist pusese un premiu de 200.000 de marci pe capul sau.
Tot Messing i-a prezis in 1940 lui Stalin ca, in pofida tratatului de neagresiune semnat cu Hitler, Germania va ataca URSS.
Celebrul clarvazator polonez a dorit sa se supuna experimentelor stiintifice, dar cercetatorii rusi erau ingroziti de amenintarile partidului comunist aflat la putere si nu au ajuns la nicio concluzie.Criminali la distanta 


Michael Echanis, soldatul american antrenat in proiectul de experimente paranormale Jedis, era cel mai bun dintre toti colegii lui. Putea sa omoare o capra in mai putin de un minut. O privea cateva secunde in ochi si animalului incepea sa-i curga sange din nari, ii ieseau spume la gura pana cand, cutremurat de spasme, se prabusea la pamant.
Dar gloria lui Echanis, binecunoscut pentru experienta in lupta corp la corp si calitatile sale psihice, a durat pana cand acesta s-a imbolnavit de inima si s-a retras din proiect. Proiectul Jedis a fost intrerupt in anii '70, din cauza nelinistilor pe care le-a provocat.
Unii au renuntat din considerente religioase, altii au spus ca este total irational si n-are nimic de-a face cu razboiul - scop pe care acesta il invocase initial - ci mai curand cu Evul Mediu.
Totul a pornit in anii '60, cand savantii americani au descoperit ca focalizarea gandurilor negative sau razbunatoare asupra drojdiei de bere ii inhiba dezvoltarea.
Din 194 de mostre testate, 151 s-au oprit din crestere, chiar daca cei care gandeau negativ asupra lor se aflau la kilometri distanta!
Cum sa lase sa le scape o asemenea arma - s-au gandit reprezentantii spionajului american? Un asasin care sa nici nu se afle la locul crimei era varianta perfecta pe care si-o puteau imagina.
L-au contactat chiar si pe binecunoscutul ocultist Uri Geller, pe atunci foarte tanar, caruia i-au cerut, ca experiment, sa omoare un porc.
Acesta i-a refuzat indignat: "Mi-au cerut sa omor un porc, folosind doar puterea gandului. Am fost socat. Iubesc animalele si, in alta ordine de idei, nu-mi voi folosi niciodata calitatile psi pentru a face rau.
M-am ridicat imediat de la discutii si am parasit biroul, n-am mai vrut sa stiu nimic de ei. Dar, repet, solicitarea a existat" - a declarat el."Remote viewing" vede clar 


Uri Geller n-a vrut sa omoare un porc, in schimb a participat la alte experimente paranormale realizate de americani. În anii '70 - '80, se deruleaza un proiect secret condus de mai multe agentii americane civile si militare, care urmaresc testarea capacitatilor paranormale ale diversilor mediumi mai mult sau mai putin celebri la acea vreme.
Se numeste Star Gate si are drept scop folosirea "armelor paranormale".
Sediul proiectului este Institutul de Cercetare Stanford, din Menlo Park , California. Uri Geller, Ingo Swann, Pat Price, Joseph McMoneagle si alti mediumi au fost implicati in experimentele din 1974, cand tehnica numita "remote viewing" i-a ajutat sa deseneze schita unei baze militare sovietice aflate la mii de kilometri distanta.
Fostul politist Pat Price a descris detaliat o locatie militara situata in nordul muntilor Urali.
Pus sa spioneze cu ochii mintii baza din Semipalatinsk,83 situata in nordul muntilor Urali.
Pus sa spioneze cu ochii mintii baza din Semipalatinsk, Price a descris sferele de 20 de metri diametru si macaralele uriase construite cu ajutorul unor tehnici speciale pentru a sigila containerele cu bombe nucleare.
Fotografiile din satelit au aratat ulterior ca informatiile furnizate de Price erau cat se poate de corecte.  Price a murit in 1975, in circumstante misterioase.
Colegii lui sunt convinsi ca servicile secrete ruse au fost implicate in acest deces. Cu atat mai mult cu cat rusii, impreuna cu aliatii lor din Est, in special cehii, au fost primii care au inceput sa studieze "vederea la distanta" in scopuri militare.Spionii rusi fura documente fara sa le atinga 


Într-o scrisoare din 1973 catre psihologul Gene Kearney de la Harvard, cercetatorul Igor Vladsky divulga existenta unei baze de cercetare psihica strict secreta din nord-estul Leningradului, cu numele de cod Cutia Neagra.
La vremea respectiva, sovieticii deja erau capabili sa fure documente aflate la mare distanta sau sa defecteze anumite echipamente.
Raportul din 1975 care prezinta ultimele descoperiri ale cercetarii parapsihologice cehe si sovietice discuta pe larg despre PK (psihokinezie).
Textul mentioneaza numele celor mai cunoscuti parapsihologi: Kulaghina, Vinogradova si Ermolaev. Despre Kulaghina afirma ca are capacitatea de a afecta tesuturile vii si e posibil sa si-o exercite si asupra tintelor umane.
Puterea Vinogradovei de a muta obiecte si capacitatile levitationale ale lui Ermolaev puteau fi folosite pentru a activa sau dezactiva sursele de curent, pentru a fura documente militare ori software.
Din punct de vedere psihokinetic, nu-ti trebuie prea multa forta pentru a distruge un circuit din sistemul de ghidare al rachetelor sau pentru a distruge un capilar in creier. Comandantii unitatilor de rachete americane au fost inspaimantati, deoarece posibilitatea ca rusii sa faca nefunctionale rachetele balistice SUA fie in silozurile lor, fie in zborul spre tinta, ar distruge capacitatea de intimidare nucleara americana.
Din acest motiv, au fost investite fonduri uriase in crearea de baze secrete de antrenament parapsihologic.Americanii revin in forta 


În 1978 e infiintat Grill Flame, Programul Ministerului Apararii american pentru CRV (Controll Remote Vie-wing), condus de DIA (Defense Intelligence Agency), la care participa si alte agentii de informatii ale statului.
Initial, stiu de el doar 12 persoane din Pentagon si oficialitatile Serviciilor Secrete. Acestia sunt insarcinati sa spioneze un consul american din zona Marii Mediterane, de unde se stie ca rusii extrageau informatii.
Au descoperit un post de ascultare rus vizavi de consulat, precum si o echipa americana care ii supraveghea deja pe rusi prin mijloace electronice.
În 1979, Joe McMoneagle, un renumit spion psihic care facea parte din acest program, a vazut pe malul Marii Mediterane o lumina verde, pe care el o asocia cu radiatiile nucleare. S-a auzit apoi ca in acea regiune un bombardier american pierduse o bomba atomica. Grupul a mai primit misiunea de a prevedea locul de impact al caderii statiei spatiale Skylab, si a reusit sa il localizeze corect, in vestul Australiei.
Tot acestia au mai descoperit prin clarviziune si locul in care s-a prabusit un elicopter american, intr-o regiune indepartata din Peru , si trupurile arse ale pilotului si copilotului.Manipulare politica la ordinea zilei 


Chiar daca, pe masura ce ne apropiem de zilele noastre, informatiile legate de acest subiect nu mai sunt la fel de numeroase, unele mai ajung pana la noi.
Nu mai departe de luna februarie din acest an, revista Rolling Stone a publicat un articol care dezvaluie faptul ca armata americana a ordonat soldatilor antrenati pentru "operatiuni psihologice" sa manipuleze politicienii care vizitau tara, pentru a obtine mai multe trupe si bani pentru razboi.
"Rolul meu in manipularea psihologica" - ii spune locotenentul-colonel Michael Holmes, seful echipei, reporterului Rolling Stone, "este sa ma joc cu mintile oamenilor, sa fac dusmanii sa se comporte cum vrem noi".
Atunci cand a primit ordin sa faca asta si fata de oameni politici americani, Holmes a refuzat, pe motiv ca este ilegal - si a trebuit sa suporte consecintele.
A fost sanctionat!
Acesta este doar un exemplu care arata ca tehnicile paranormale sunt inca foarte activ folosite in scopuri militare si politice, chiar daca opinia publica e in continuare educata sa le ia in deradere. Cum te afecteaza pe tine 


În pofida superioritatii suficiente in legatura cu tot ce tine de paranormal, pe care o afiseaza sefii marilor trusturi media, ei sunt perfect constienti de ea si chiar o folosesc din plin.
Doar nu esti atat de naiv sa mai crezi ca jurnalismul are drept scop doar informarea! Cu ceva timp in urma, cand situatia de la reactoarele nucleare japoneze de la Fukushima era critica, Masaru Emoto, renumitul om de stiinta care a studiat proprietatile apei, a propus un experiment inedit: rugaciune la unison asupra apei de la reactor.


Cu toti oamenii de pe planeta la unison.


O stire de exceptie, care daca ar fi fost preluata de media internationala, ar fi putut avea efecte miraculoase. Dar omenirea, cu toate ca dispunea de acest instrument, nu l-a putut folosi.
Pe pagina principala a site-ului CNN, de exemplu, continuau sa ramana, in legatura cu Japonia, speculatii sterile.
De ce? Pentru ca media are alt scop. Acela de a transmite oamenilor stari de neputinta, deprimare, violenta, rautate, egoism.
Ştirile sunt toate despre nenorociri.
Emisiunile scot la iveala toata mizeria umana.
Filmele evoca, in mare masura, teroarea si violenta.
Telenovelele educa oamenii catre relatii sociale lipsite de orice orizont spiritual.
Nici nu mai ai timp sa te temi de eventualii teroristi paranormali, deoarece manipularea subconstientului tau se petrece in fiecare secunda.
Cineva naiv spunea ca nu vrea sa lucreze cu sugestii, pentru ca nu stie cat de puternice pot fi. Dar el nu-si dadea seama ca este bombardat cu sugestii la fiecare pas facut pe strada, printre panourile publicitare.
De altfel, nici nu trebuie sa te ridici din fotoliu, cand butonezi telecomanda la televizor, ca sa "lucrezi" cu sugestii. Negative, din pacate. Asa ca, daca vrei sa te tii la adapost de manipulare, nu ai alta solutie decat sa creezi un camp puternic opus, in fiinta ta.


Renunta la vizionarea emisiunilor inutile.


Cultiva ganduri cat mai luminoase.


Transforma-ti rezonanta intregii tale fiinte atat de mult in bine, incat orice sugestie negativa care trece pe langa tine sa nu te poata atinge.


Aminteste-ti ca in univers totul este rezonanta.


Acolo unde nu gasesc "teren fertil", sugestiile negative nu pot fi plantate.


preluat din: http://www.esoterism.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu