marți, 4 februarie 2014

Top Secret - Fondatorul imperiului Dr. Oetker a fost ofiţer SS instruit in lagarul de concentrare Dachau

Contrar aparentelor nazistii responsabili de milioane de victime printre evreii din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial au supravietuit proceselor si "vanatorii" impuse de rusi si americani.
O dovada serioasa in acest caz o reprezinta fondatorul imperiului alimentar Dr. Oetker, Rudolf-August Oetker care a fost ofiter SS instruit in lagarul de concentrare Dachau.
Supravietuind razboiului acesta a reusit sa ridice un adevarat imperiu alimentar mai apoi. Profitand de reforma monetara din Germania, de dupa razboi, acesta a reusit sa castige o suma impresionanta de bani ceea ce l-a ajutat in planurile sale (aceste speculatii au fost inlesnite de indivizi pusi pe pozitii de catre Oculta Mondiala).
Rudolf-August Oetker a murit în 2007, la vârsta de 90 de ani, lăsând în urma sa opt copii din trei căsătorii şi un imperiu mondial, împărţit în mod egal între ei - fiecare deţine 12,5% din afacere.
„Sunt o dinastie foarte stabilă. Nu şi-au mutat activele în Elveţia, cum fac alte familii bogate din Germania”, spune Rudiger Junbluth, autorul volumului „Die Oetkers”, o biografie a familiei. „A a avut o poziţie excepţional de bună pentru a-şi desfăşura afacerile după război, datorită reformei monetare din Germania şi a ratei scăzute a inflaţiei”, spune Jungbluth.
Acest exemplu nu este singular. Foarte multi nazisti au fost exonerati de faptele lor abdominale si mai apoi au ajuns pe pozitii inalte. Dintre nazistii responsabili de ceea ce s-a intamplat in lagarele naziste din cel de-al Doilea Razboi Mondial doar cei care nu au prezentat interes pentru aliati au fost judecati si ucisi. Asta pentru ca nu s-a dorit niciodata pedepsirea vinovatilor ci doar o simulare a acestui fapt pentru a da bine in fata lumii.
In realitate totul a fost de fatada, adevaratii vinovati fiind in continuare in viata si fiind incorporati in interiorul marilor corporatii mondiale.
Intreg cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost de fatada. O fatada care a dus la moartea a milioane de oameni nevinovati. Oameni, care in nestiinta lor au facut jocurile unor paraziti milenari care continua sa suga seva acestui Pamant.

sursa: http://www.historia.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu