joi, 6 februarie 2014

Ucraina - in vizorul Ocultei Mondiale

Ucraina este in asediu total perioada asta. Protestele vehemente par sa nu se mai termine si par sa fie de neoprit. Guvernul ucrainean pare neputincios in fata acestei situatii desi nu renunta deloc la "scaunele calde" din fruntea tarii.
Mega scandalul s-a iscat din cauza presedintelui Ianukovici care a deraiat drumul (si ala inexistent) Ucrainei de la integrarea in Uniunea Europeana spre o comuniune cu Rusia.
Ce e curios in acest fapt este ca ucrainieinii nu au fost niciodata pro-uniune si asta o dovedesc cam toate alegerile si sondajele care s-au facut in Ucraina, iar acum dintr-o data au devenit mai europeni ca niciodata.
Politisti asaltati din toate pozitiile, preoti in mijlocul populatiei, pe baricade, toate aceste imagini care apar in presa par sa ne impresioneze, iar pe unii sa ii starneasca la revolte. Dar sa nu uitam ca acest tip de revolte nu aduc nimic bun asta deoarece o revolutie, mai tot timpul, inlocuieste un regim totalitar cu altul tot la fel sau cu unul caruia putin ii pasa de soarta tarii, precum cel de la noi din tara.
Cum nici-un lucru politic nu este la voia intamplarii in aceasta lume dominata de o conducere oculta, ne putem gandi ca aceste revolte isi au scopul lor, "negru".
Daca stau si ma gandesc, o uniune cu Rusia le-ar fi mai benefica ucraineinilor decat integrarea in Uniunea Europeana. O uniune cu rusii le-ar aduce gaz si petrol ieftin, ceea ce le-ar asigura niste facturi mai mici si implicit un nivel de viata mai bun. In ceea e priveste economia, investitiile uriase venite de la rusi le vor asigura investitii straine majore in tara.
In ceea ce priveste integrarea in Uniunea Europeana - asta nu poate sa le aduca mai nimic bun ucrainienilor. Gaz si petrol in permanenta scumpire, imprumuturi nationale permanente, expunerea pietei ucrainiene in fata companiilor europene si investitii straine false, asa cum se intampla la noi in tara in acest moment.
Acum, nici-o alegere nu este una tocmai buna. Uniunea Europeana este complet controlata de Oculta dar si Rusia este la fel. Ma indoiesc ca Rusia a scapat controlului impus de sus.
Intre aceste doua alternative pare sa se infiltreze una, pe care nu o observa multi - dezmembrarea Ucrainei. Ucraina este un stat artificial, cu frontiere "desenate" de fostul presedinte sovietic de origine ucraineana Nikita Hrusciov. In componenta acestui stat se regaseste o populatie destul de vasta ce vorbeste limba rusa ce ajunge pana la 30%. Aproape tot teritoriul vestic este vorbitor de rusa si este in permanenta revendicat de Rusia.
Desi ucrainienii de pe strada au impresia ca fac un lucru bun efectul acestor demonstratii ii poate fi fatal Ucrainei. Cu o situatie din in ce in ce mai haotica Rusia nu va ezita sa ocupe si sa anexeze partea de vest a acestei tari, unde vorbitorii de rusa sunt minoritari, pentru ca mai apoi sa ajunga la Moldova.
Nu pot sa nu remarc si presiunile separatiste din Republica Moldova (Transnistria si Gagauzia) care par sa preseze din ce in ce mai tare aceasta tanara republica.
Daca aceasta situatie continua nu o sa mire pe nimeni ca Rusia va ajunge din nou la hotarele Romaniei si la gurile Dunarii.
Bineinteles ca multi sa vor bucura de aceasta situatie - Romania poate sa anexeze si ea portiuni serioase din Moldova dar si Bucovina de nord, Bugeacul si Tinutul Herta care se regasesc in componenta Ucrainei de azi.
Prefer, in schimb, sa nu fiu nationalist in acest context international. Descompunerea acestei tari va distruge echilibrul international din aceasta zona si ne va putea fi nefavorabil pe termen lung.
Cert este ca Oculta Mondiala are alte planuri pentru aceasta zona si va actiona serios in indeplinirea acestora. Va reusi oare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu