joi, 13 februarie 2014

Un incident miraculos... Video

Fiecare om este de fapt centrul Universului, la propriu vorbind. Cum Universul nu are limite, fiecare punct reprezinta partea lui centrala. Aceasta pozitionare in spatiu este dublata si de anumite capacitati pe care fiecare om le are in stare latenta.
Capacitati care sunt nelimitate. Omul este precum un zeu adormit care nu constientizeaza si astfel, nu isi foloseste capacitatile cu care Dumnezeu l-a inzestrat.
Exista unii oameni, care trecand prin situatii limita isi regasesc o parte a capacitatilor extraordinare pe care le detin si reusesc sa faca valva printre semenii lor.
Un asemenea caz il reprezinta Jason Padgett, un om "normal", care dupa ce era sa moara de pe urma unei batai primite de la niste hoti de buzunare si-a accesat o parte importanta a Constiintei sale. Dupa bataie barbatul a ajuns la urgente cu o contuzie urata la cap.
Imediat dupa externare barbatul a inceput sa aiba senzatii extrem de ciudate dar in acelasi timp foarte interesante. Acesta a inceput sa vada lumina Soarelui ca un fel de grafic geometric, iar oamenii care se miscau descriau modele geometrice in urma lor, ca niste dare matematice, perfect echilibrate. Universul este plin de Constiinta si creeaza matematic, iar acest om a ajuns sa patrunda in esenta sa stiintifica.
Acesta este un exemplu cat se poate de concludent cum ca un accident sau o intamplare traumatizanta poate trezi puteri nemarginite, dar totusi nu putem astepta asemenea evenimente pentru a ne ilumina. Trebuie sa actionam prin meditatie si prin schimbarea noastra ca modalitate de gandire si comportament.

sursa: http://www.unica.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu