luni, 3 martie 2014

Astrologul de origine rusa Pavel Globa a prezis - Dupa Olimpiada de la Soci va izbucni Al Treilea Razboi Mondial

Pavel Globa este un astrolog controversat. A facut multe preziceri, dar multe din ele nu s-au adeverit. Recent am putut sa vad ca site-urile de stiri par sa fie inundate de o stire absolut uluitoare - Pavel Globa a prezis cel de-al treilea Razboi Mondial.
Iata stirea din 2011, sursa http://saccsiv.wordpress.com/ .

"Pe 24 martie, cei mai buni astrologi, samani si parapsihologi din Rusia s-au intalnit pentru a discuta despre viitorul apropiat si indepartat. Una dintre cele mai socante previziuni a fost despre inceperea unui razboi mondial.
Fenomenul despre care ei au spus ca este criza financiara internationala, si care acum ar fi pe sfarsite, nu a fost cu adevarat o criza financiara. Adevarata recesiune va avea loc in viitorul apropiat“, a spus in deschiderea conferintei samanilor si  parapsihologilor, astrologul Aleksei Kolov, citat de ziarul rusesc Pravda.
Cu toate acestea, cea mai impresionanta previziune a fost facuta de Pavel Globa: ”Vor avea loc razboaie pe plan international in acest an, dar totul va fi bine in tara noastra, cu exceptia perioadei de vara. Vara va fi dura, vor fi trei eclipse in iunie-iulie. Anul acesta vor fi sase eclipse in total. Am mai avut un astfel de an catastrofic acum 20 de ani, cand s-a spart Uniunea Sovietica.
Aceste eclipse vor provoca o gramada de probleme anul acesta, a mai spus Pavel. El mai sustine ca acest an ar putea fi comparat cu 1939, anul de dinaintea izbucnirii celui de-al Doilea Razboi Mondial, din punct de vedere astrologic.
Astfel, participantii la aceasta intalnire au cazut de acord asupra perioadei de izbucnire a Celui de-al Treilea Razboi Mondial.
Se presupune ca noul razboi se va declansa in martie 2014, in timpul Jocurilor Olimpice de la Soci. Este, de asemenea, posibil ca razboiul sa inceapa cinci zile mai tarziu, dupa incheierea Jocurilor Olimpice. Globa nu a spus insa in care tara, exact, va izbucni conflictul. El a precizat doar ca revolutiile africane vor inainta, incet, mai departe de Rusia. Proteste masive se vor produce, eventual, in Asia Centrala.
Astrologul Pavel Globa este convins ca aceste incidente au loc din cauza fenomenului cunoscut sub numele deSuper Luna. Astfel, NATO a atacat Libia in ziua in care Super Luna s-a aliniat cu soarele. De asemenea, cand Super Luna s-a aliniat cu Uranus s-a produs cutremurul japonez.
In viitorul apropiat, sunt asteptate sa se produca revolutii in Siria si Yemen. Cu toate acestea, liderul yemenit va fi alungat de la putere abia peste trei ani. Algeria, in schimb, va fi cea mai norocoasa tara din regiune, pentru ca manifestatiile de acolo vor dura foarte putin."
Nu vreau sa sperii pe nimeni cu acest articol, dar este adevarat ca problema Ucrainei din acest moment poate antrena intreaga Europa intr-un conflict major. Dar sa nu uitam ca realitatea este cea pe care o facem noi si ca ca cele mai multe previziuni ale acestui astrolog nu s-au indeplinit.  Nu cred in previziuni pentru ca realitatea este cea pe care ti-o alegi asa ca nimeni nu ti-o poate alege pentru tine - tu esti stapan pe ea. Trebuie sa tineti minte asta - nimic nu ne poate afecta decat daca noi vom lasa sa ne afecteze. Daca va fi razboi, va fi razboi pentru cei care il vor dori. Cei ce vor pace, vor avea pace.

Un comentariu:

  1. presupuneri si...credeti voi ipoteze,dar nu sunt decat baliverne....al trilea razboi a inceput demult,dar este un razboi economic....ce nu au reusit armele,castiga banii....exp CHINA....exporta mai mult decat importa si sunt prezenti pretutindeni si fizic,moral si economic....in viitorul indepartat vom depinde total de ei....

    RăspundețiȘtergere