duminică, 9 martie 2014

Editorialist „Vocea Rusiei” - "Americanii vor SÂNGE, vor mult sânge”

Conflictul din Ucraina nu s-a calmat. Ba din contra, ultimele stiri ne arata ca rusii si-au intarit pozitiile in estul Ucrainei si mai ales in Crimeea, iar Marea Neagra a fost impanzita de nave de lupta rusesti si americane. Astfel un conflict de proportii ar putea izbucni in orice clipa periclitand securitatea intregii zone de est a Europei.
Editorialistul ediţiei în limba română a portalului „Vocea Rusiei”, Valentin Mândrăşescu, susţine că „a început numărătoarea inversă” privind izbucnirea unui război în Ucraina.
Conform lui 
Mândrăşescu „americanii vor sânge, vor mult sânge”. Acesta a postat pe Facebook ceva interesant care merita sa fie spus lumii. Pentru ca lumea sa nu judece acest conflict doar de pe urma stirilor mass mediei aservite americanilor.


„Ne pregatim pentru razboi. Daca nu se intampla o minune, in perioada 11-15 martie, 'brava armata ucraineana' ajutata de instructori americani si 'civilii' de la Blackwater, va ataca Crimeea. Consecintele sunt lesne de imaginat.

Ucraina a ramas fara stat major, generalii si-au dat demisia pentru a nu participa la macel, dar pentru politicieni nu conteaza. Au adus fanatici.
Americanii vor sange, vor mult sange si posibilitatea de a zbiera din rasputeri despre 'sangerosul tiran Putin'. Evident, dupa versiunea CNN focul va fi deschis de rusi, evident observatorii OSCE (la fel cum au facut in Osetia din care s-au carat cu 6 ore inainte de asaltul lui Saakashvili) vor sustine versiunea americana (din cauza asta nici nu le dau voie sa intre in Crimeea).
(...) Din Vestul ultra-nationalist al Ucrainei spre Crimeea se deplaseaza unitatile militare inca functionale si fidele 'noului guvern'. A inceput numaratoarea inversa
. Sper sa ma insel”, a postat pe Facebook editorialistul de la „Vocea Rusiei”.


Nu vreau sa tin partea rusilor in acest conflict dar se merita ca oamenii sa vada si alte opinii in afara de ceea ce se spune la tv. Adevarul trebuie scos la iveala cu orice pret, chiar daca de cele mai multe ori deranjeaza.

sursa: http://www.evz.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu