duminică, 2 martie 2014

In muntii Bucegi exista un loc cu efecte extraordinare asupra organismului

Cea mai CIUDATĂ descoperire făcută vreodată în România. "Este un loc cu efecte ULUITOARE asupra organismului" 442Muntii nostii aur poarta, dar nu numai. In muntii Bucegi exista o zona de un kilometru patrat in care organismul nu oboseste, iar functiile fizico-chimice se revigoreaza brusc. Zona a fost cercetata de specialisti si anume de un institut de cercetari particular din Bucuresti, angajat de o firma straina pentru a studia subteranul unei zone din Bucegi. 
In cadrul studiului derulat in anul 1999 specialistii au gasit ceva care poate fi asemanat cu legendara “Gura de Rai”. 
Conform traditiei populare romanesti "Gura de rai" este un mediu intre cer si pamant cu un caracter sacru, un drum spre Rai, un loc benefic.
In zona respectiva exista o panta cu o suprafata de aproximativ un kilometru patrat, in care se manifesta o anomalie magnetica atipica. O anomalie magnetica, care, conform specialistilor, are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman. 
Romania detine mai multe asemenea "guri de rai". Acesta sunt zone cu specific energetic ridicat care pot revitaliza complet corpul uman. Din pacate studiile in acest caz sunt putine, asa ca doar aceasta zona este cunoscuta mai bine.

sursa: http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu