vineri, 7 martie 2014

Intra in conexiune cu Pamantul

Pamantul este un organism viu dar care in acelasi timp reprezinta o matrice energetica multivibrationala. Pamantul este casa noastra iar noi suntem interconectati cu el. Corpul uman este construit in asa fel incat sa poata intra in conexiune permanenta cu Pamantul sau Natura sa.
Inca din cele mai vechi timpuri omul a trait si a locuit in mijlocul naturii conectandu-se permanent cu acesta. Odata cu dezvoltarea tehnologica omul si-a schimbat habitatul. Odata cu sporirea confortului sau, omul s-a indepartat de natura alegand sa traiasca in orase betonate si in cuburi de beton multi-etajate.
In ziua de azi omul este incaltat in papuci sintetici bine izolati de temperatura de afara dar si de sol. Dar si betonul sau pavelele asigura si ele o izolare perfecta fata de solul moale si mocirlos al planetei noastre.
Astfel avem confortul perfect, dar am uitat ceva - conexiunea cu Pamantul. Acum timpul nostru liber scurt se petrece mai mult in casa cu familia (nu este ceva rau sa petreci cu familia) iar iesirea noastra in natura se rezuma doar la o mica plimbare prin parcurile orasului, nimic mai mult.
Dar avem nevoie sa ne conectam la natura si sa petrecem timp in mijlocul copacilor. Avem nevoie sa alergam desculti prin iarba pentru a ne conecta direct cu solul plin de energie. Avem nevoie sa meditam in natura simtind astfel vibratia frunzelor si a florilor de pe camp.
Natura nu inseamna doar gratar, bere, seminte si de multe ori gunoi aruncat. Natura inseamna flux energetic liber. Flux energetic care asteapta sa fie accesat.
Credem in Dumnezeu, dorim ca el sa ni se reveleze, dar ne adunam cu totii in cladiri si cantam, lipsiti fiiind, in schimb, de puritatea naturii. Dumnezeu se regaseste in tot ce este pur si nealterat de om (Dumnezeu se regaseste in orice de fapt).
In natura putem asculta "glasul lui Dumnezeu" mai usor decat in multitudinea de constructii cu specific de dom care se regasesc peste tot in orase. Dumnezeu ne vorbeste prin vibratia plantelor, prin zumzaitul albinelor, prin caderea picaturilor de ploaie si a fulgilor de nea si prin adierea vantului. Nimic nu este mai divin decat natura in aceasta realitate in care locuim.
Noi suntem conectati cu natura dar constientul nostru nu realizeaza acest lucru atunci cand petrecem ore intregi in fata televizorului si a calculatorului. El realizeaza acest fapt doar in momentul in care "atingi natura". Atunci el simte ca locul lui se regaseste in acel spatiu uitat dar pur.
Nu uita, locul tau este in natura. Nu o uita, lasa terasele, cluburile, bautura, meciul de la tv si da o fuga in natura si conecteaza-te cu Pamantul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu