duminică, 16 martie 2014

O flota de OZN-uri se indreapta spre Terra - Imagini captate de o camera instalata pe Statia Spatiala Internationala... Video

Un filmulet captat de o camera instalata pe Statia Spatiala Internationala are menirea de a starni puternice controverse in randul oamenilor. Captat recent, filmul surprinde mai multe lumini ce par o multitudine de OZN-uri.
Aceste imagini au starnit iubitorii de conspiratii care cred ca luminile ar reprezenta o flota de OZN-uri ce se indreapta spre Pamant.
Scepticii sustin ca ar fi vorba doar despre lumini terestre avand in vedere faptul ca aparatul de filmat al Statiei Spatiale Internationale ar fi fost orientat spre Pamant.
Nu stiu cat este de adevarat acest fapt, dar daca ar fi, nu ar fi fost pentru prima data cand s-ar intampla asa ceva. Mai multe imagini captate de diversi sateliti au scos la iveala faptul ca spatiul extraterestru din aproprierea Pamantului este plin de OZN-uri.
Acest fapt nu este ceva deosebit pentru cunoscatori, Pamantul este o zona de tranzit iar marile puteri ale lumii cunosc aceasta situatie si sunt sigur ca majoritatea programelor spatiale au avut rolul de a supraveghea aceasta "autostrada" spatiala si chiar de a intra in contact cu navele extraterestre.
Stiu, pare socant, dar Universul este plin de viata inteligenta care nu ezita in calatori si in a explora orice colt al Cosmosului.

sursa: http://www.realitatea.net/


3 comentarii: