sâmbătă, 8 martie 2014

Un fost comandant al Statiei Spatiale dezvaluie - "Am văzut lumini care păreau aliniate şi totul era ca un semn"... Video

Un fost comandant al Stației Spațiale Internaționale face DEZVĂLUIRI ULUITOARE. Ce spune astronautul despre extratereștri (VIDEO)Astronautii americani de pe Statia Spatiala Internationala au vazut multe lucruri bizare. Dar secretomania care  ii inconjoara ii obliga pe acestia sa taca. In 2005 astronautul Leroy Chiao a fost martorul unui eveniment extraordinar.  Acesta nu a spus nimic pana in acest an cand s-a hotarat sa rupa tacerea.
Leroy Chiao a povestit ca in urma cu 9 ani cand acesta era comandantul Statiei Spatiale Internationale, l-a o iesire in spatiu impreuna cu cosmonautul Salizhan Saripov a observat ceva ciudat.
"Am văzut lumini care păreau aliniate şi totul era ca un semn, le-am văzut zburând pe lângă noi, a fost foarte ciudat", a declarat Lery pentru  Science Channel. Colegul sau Saripov nu a văzut luminile, deoarece era întors în direcţia opusă. 
Desi acesta nu crede in extraterestri nu exclude total existenţa unei forme de viaţă într-un alt loc din Univers.
 „Sunt sceptic în legătură cu teoria conform căreia suntem vizitaţi de extratereştri de pe o altă planetă sau dintr-o altă dimensiune, însă nu exclud această posibilitate 100%. Am o minte deschisă şi cred că există și ale forme de viaţă în Univers. Dacă există o formă de viaţă acolo, dacă e mult mai avansată decât noi şi ştie cum să călătorească pe distanţe mari, într-un timp scurt, sau dacă ei pot ajunge dintr-un Univers paralel în Universul nostru, de ce nu apar?”, a mai declarat astronautul. 
Aceasta intamplare dezvaluita de Leroy Chiao este o dovada clara ca oamenii tind sa nu creada unele aspecte extrem de importante ale acestei lumi desi le observa direct. A vazut lumini bizare care au comunicat cu el (chiar el a observat ca luminile s-au aliniat ca un semn) dar totusi se intreaba de ce extraterestrii nu apar.
Multi oameni se asteapta ca extraterestrii sa coboare in vazul lumii si sa dea mana cu ei. Din pacate pentru acestia, lucrurile sunt mai complexe decat pot crede ei.

sursa: http://jurnalul.ro/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu