joi, 6 martie 2014

Walt Disney - Unealta sistemului ocult

Desenele animate Walt Disney ne-au marcat, celor mai multi dintre noi, copilaria. Prezenta lui Mickey Mouse sau a lui Donald Duck pe ecranele noastre ne-a adus multa bucurie si ne-a colorat viata. Chiar daca multi dintre noi dispuneau doar de televizoare alb-negru, savoarea imaginilor parca colorau ecranul gri si intetosat.
Desi i-am gustat din plin desenele pe care le-a produs imaginea lui Walt Diney a fost una sumbra. Arogant, refractar, uneori chiar tiranic, Walt Disney si-a supus angajatii unui tratament, cel putin, bizar.
Disney dezvoltase un adevarat “cod al uniformei", în care se specifica purtarea cravatei de către bărbaţi, purtarea fustelor de culoare închisă de către femei. Dacă vreun bărbat se uita într-un mod nepotrivit la o colegă risca să fie dat afară din companie imediat. Dacă vreun angajat era auzit înjurând era concediat imediat. Walt Disney nu le permitea angajaţilor săi de sex masculin să aibă barbă ori mustaţă (deşi el purta mustaţă). Alcoolul în cadrul studiourilor era strict interzis dar, conform unora dintre biografii săi, chiar el consuma alcool în biroul său.
Acest control al angajatilor adaugat la maniile pe care acesta le avea (obisnuia sa se spele extrem de des pe maini şi era obsedat de menţinerea unei imagini nepătate) pare sa denote un dezechilibru comportamental. Un dezechilibru comportamental care a fost extrem de bine exploatat de "baietii inteligenti" din sistem care, observand oportunitatea pe care desenele animate le aveau in randul copiilor, l-au coptat in randul lor.
Cu ajutorul acestora, Walt Disney ajunge pe culmile succesului. Succes care ajunge sa fie bine analizat de catre controversatul scriitor american Fritz Springmeier. Acesta afirma ca directorul Joe Roth al studiourilor Walt Disney se ocupa şi cu conducerea studiourilor Touchstone, Miramax, Hollywood, "care au fost toate create pentru a ascunde producţia de filme pentru adulţi aparţinând lui Disney".
"În spatele faţadei plăcute a lui Disney se găsesc producţii de filme hard porno, snuff (filme care presupun filmarea unei crime), prostituţie, controlul minţii precum şi atragerea mai multor generaţii de oameni către practicile de vrăjitorie", susţine Fritz Springmeier în cartea "Deeper Insights into the Illuminati Formula".
Leonard Mosley, unul dintre biografii lui Walt Disney, declara
 în cartea sa "Disney’s World": "cei care se ocupau de imaginea lui Disney exercitau o presiune imensă asupra oricui insinua măcar că Walt Disney nu ar fi arhetipul perfecţiunii binevoitoare şi al moralităţii ideale."
Asemenea gen de manipulare ne arata ca imaginea lui Walt Disney dar si ceea ce realiza acesta reprezenta ceva extrem de important pentru "baietii din umbra".

Faptul ca Walt Disney a fost o unealta a Ocultei Mondiale ne demonstreaza si colaborarea sa cu FBI-ul. Documentele gasite, in 1993, in arhivele acestui serviciu de informatii demonstrau faptul că Walt Disney a fost agent informator plătit al FBI-ului.
Aceasta descoperire a lovit puternic in imaginea acestuia iar pentru "indulcirea" situatiei create de pe urma acestei dezvaluiri fostul şef al CIA, William Hedcock Webster, a apărut la televiziune şi a spus că Walt nu a avut niciodată legătură cu FBI-ul.
Productiile lui Walt Disney au fost "contaminate" inca de la inceput cu imagini sexuale explicite dar si cu simbolistica oculta ce au fost ascunse in interiorul povestilor sale colorate. Imagini ce au ca scop penetrarea subconstientului copiilor si deteriorarea comportamentului acestora.
Desi vazute ca fiind ceva nevinovat desenele animate produse de Walt Disney reprezinta un adevarat atac la adresa psihicului copiilor nostri. 

sursa: http://www.evz.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu