duminică, 27 aprilie 2014

Adevarata profetie

Suntem bombardati in fiecare zi de profetii, din ce in ce mai socante. Nu pot sa nu remarc faptul ca in fiecare an este profetit un cutremur devastator pentru Romania, cutremur care insa nu a mai venit. Nu pot sa trec cu vederea nici faptul ca Baba Vanga a cam gresit cand a afirmat ca in anul 2010 va incepe cel de-al treilea razboi mondial.
Nostradamus pare sa profeteasca razboaie mondiale pentru fiecare an care trece. Pana in acest moment Nostradamus a cam gresit cu profetiile in ceea ce priveste cel de-al treilea razboi mondial sau dupa cum spun unii, catrenele sale au fost interpretate gresit.
Acum o alta profetie tinde sa inspaimanteze Romania. Conform unei alte profetii, tot de-a lui Nostradamus, Romania va fi distrusa de catre Rusia la debutul celui de-al treilea razboi mondial care se pare ca a inceput deja in Ucraina.
Evident, evenimentele din Ucraina trebuiau sa aduca si ele o profetie socanta pentru omenire si pentru Romania. De altfel, din acest conflict ar putea iesi si un cel de-al treilea razboi mondial. Razboi ce pare a fi asteptat de multi indivizi care, probabil ca vad ceva palpitant intr-un asemenea conflict si care, se vad neimplicati personal in el - gresind amarnic in treaba asta.
Este adevarat ca evenimentele, controlate de Oculta Mondiala, din Ucraina se pot extinde la nivel mondial si ne pot afecta personal pe toti dintre noi. Oculta Mondiala avea de mult in plan pregatirea unui conflict global care sa indeplineasca nazuinta lor milenara - controlul total al omenirii.
Personal, eu nu cred in profetii, de fapt, mai bine spus, nu vreau sa cred in profetii. Eu cred ca singura profetie adevarata este aceea pe care o facem noi. Atunci cand bagam in seama profetiile facute de altii, noi nu facem decat sa ne predam in fata lor.
Realitatea o facem noi, asta e adevarata profetie... nici Nostradamus si nici Baba Vanga sau oricare alt profet nu ne poate noua profeti viitorul, decat doar atunci cand ii lasam sa faca asta.
Trecutul, prezentul si viitorul sunt trei parti componente ale realitatii noastre. Parti componente care depind doar de noi si de actiunile noastre.
Noi vom hotara cand va fi razboi sau pace, nu va hotara nimeni altcineva pentru noi decat doar daca le dam importanta si crezare.
Evitati profetiile de doi bani, iar daca cititi despre ele nu le bagati in seama. Ganditi-va doar cum vreti sa arate lumea asta si luptati pentru asta, fara ganduri negative si orientate spre dezastre si razboaie mondiale.

2 comentarii:

  1. Am avut o lumanare de la catedrala Sfantul Vasile-Moscova cu care am facut un blestem suficient de puternic,pentru ca eu cred ca alta scapare pentru tara asta nu este decit Al III lea razboi mondial. In rest puteti sa doriti oricit de mult bine nu are cum sa se intimple, e ca si cum ai dori sa transformi otrava in medicament, insa e atat de multa otrava in lumea asta si nici-o minune nu o va schimba in bine,nu ramane decat sa se consume ..si cei care vor suparvietui abia atunci vor invata lectiile pe care le dai tu aici. Astia ,omenirea asta imbecilizata,sint in stare sa se distruga cu totul si locul unde traiesti si tu. Stiu ca vrei binele insa nu ai cum sa schimbi in timp scurt un ocean de rechini in ocean de delfini decit dupa ce distrugi rechinii...Au avut destul timp pana acum sa se schimbe si nu au facut-o...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca ai facut un blestem e ca si cum ai programat o bomba nucleara sa explodeze la un moment dat. Si chiar daca, la un moment dat , realizezi ca nu trebuia sa faci asta , nu mai poti sa resetezi numaratoarea inversa pentru ca ai aruncat cheia de la dispozitiv. Sa faci rau e cel mai usor si ceea ce ai facut tu nu te deosebeste de ceilalti rechini , cum spui tu. Sunt de acord insa ca , intradevar, trbuie sa se intample ceva care sa trezeasca bunatatea din oameni. Iubirea, compasiunea...

      Ștergere