vineri, 18 aprilie 2014

Descoperire importanta - Mesaj extraterestru sau un artefact al unei lumi pierdute

China reprezinta o comoara arheologica inca nedescoperita in totalitate si in sustinerea acestei declaratii vine o descoperire foarte importanta facuta intr-o mina din zona Muntilor Mazong, la granita dintre provinciile Gansu si Xijiang. 
In aceasta mina a fost gasita o geoda, care este un agregat de cristale formate prin depunere în cavitățile largi ale rocilor. Dupa ce a fost studiata sa ajuns la concluzia ca aceasta are o varsta de cateva milioane de ani.
In interiorul geodei a fost gasit in schimb o bară din metal prelucrat care la capăt dispune de un filet extrem de fin. 
Conform publicatiei http://www.evz.ro/ s-au nascut doua ipoteze pentru a explica existenta acestui artefact imposibil:

1. Este posibil ca geoda să provină dintr-un meteorit care s-a prăbușit pe Terra cu mult timp în urmă și astfel bucata de metal ar proveni de pe o planetă neidentificată, care ar fi susținut viață inteligentă cu milioane de ani în urmă.
2. Există posibilitatea ca pe Terra să fi trăit civilizaţii extrem de inteligente cu mult timp înaintea noastră.
Dupa parerea mea a doua varianta este una foarte veridica, asta deoarece este sustinuta de foarte multe descoperiri in acest sens. Descoperiri pe care mediul academic le respinge in permanenta sau le pune doar pe seama unui mister ilogic.
Ma bucura aceasta descoperire si cred ca a venit intr-un moment cat se poate de bun. Pana la urma adevarul va iesi la suprafata si nu va mai putea nimeni sa il mascheze sau sa il ascunda - istoria adevarata a umanitatii va fi cunoscuta de catre intreaga masa de oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu