miercuri, 16 aprilie 2014

Giovanna Podda, femeia care a avortat un extraterestru - Suntem singura rasa compatibila cu ei... Video

Cazul Giovanna Podda este unul dintre cele mai credibile cazuri de rapire extraterestra. Rapita fiind de la varsta de 4 ani, femeia a trait un adevarat cosmar timp de aproximativ 37 de ani in care a fost rapita constat si in care ar fi fost insamantata artificial de 18 ori de catre respectivele fiinte.
Giovanna Podda a mai declarat ca a dat nastere la mai multi copii extraterestri (hibrizi), pe care, ii viziteaza din cand in cand acompaniata de aceeasi extraterestri care au si insamantat-o. Unora dintre copii le-a pus si nume pentru a-i identifica mai usor.
Contactul ei cu extraterestrii continua si in prezent, ea fiind identificata dupa implanturile pe care le are introduse in creier. Implanturi care reprezinta si ele o parte din dovezile pe care aceasta femeie ni le prezinta.
Conform acesteia, ea ii poate contacta telepatic si poate fi contactata, la randul ei, in acest mod de catre fiintele extraterestre.
Pentru a dovedi cele spuse de ea, femeia a pus la dispozitie mai multe filme si fotografii cu presupuse OZN-uri si fiinte extraterestre. Dar ce este mai credibil este faptul ca a avortat, cu ajutorul doctorilor, un fetus ce nu seamana mai deloc cu o fiinta umana, ci mai degraba cu ceva iesit din filmele cu extraterestrii.
Femeia prezinta pete fosforescente pe corp care l-a o analiza amanuntita au reiesit ca fiind provocate de o substanta total necunoscuta.
Giovanna a declarat ca entitatile extraterestre doresc sa creeze o specie hibrida iar noi suntem singura rasa compabilia cu ei.
Cazul acestei femei nu este nou dar asta nu m-am impiedicat sa scriu despre el. Este un caz care merita toata atentia noastra deoarece dovezile puse la dispozitie de aceasta femeie sunt incredibile. Pacat ca, intre timp, s-a cam uitat de toata aceasta poveste. Poveste pe care am observat-o din nou pe net si care m-a determinat sa o pun pe blogul meu.
Sunt curios de evolutia cazului, care continua si in prezent sa fie investigat. Investigatii care, din pacate, par a nu avea prea mare importanta pentru mass media.

surse: http://www.realitatea.net/
           http://derzelah.wordpress.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu