vineri, 25 aprilie 2014

Fenomenul OZN in istoria veche - Vimanele

Fenomenul OZN a existat din totdeauna contrar unora care afirma ca acesta este de fapt o creatie moderna. Daca fenomenul OZN a existat in vechime inseamna ca trebuie sa existe si dovezi cu privire la acest fapt. Dovezi cu privire la fenomenul OZN din vechime le gasim in cel mai vechi text hindus - “Rig Veda”.
"Rig Veda" este de fapt o colectie de imnuri vedice din India antică, dedicată zeităților rigvedice. Acest manuscris este considerat a fi cel mai important dintre cele patru texte canonice hinduse (shruti) cunoscute drept "Vede". 
"Rig Veda" a fost scris in anii 1.700 si 1.100 i.Hr, (perioada vedică timpurie), în Punjab (Sapta Sindhu), ceea ce face ca acest manuscris sa reprezinte una dintre cele mai vechi texte religioase din lume în continuă folosire, precum și printre cele mai vechi texte scrise într-o limbă indo-europeană.
In ziua de azi acest text religios este venerat de hindușii din întreaga lume, în special din India și Nepal, unde versurile sale sunt recitate în cadrul rugăciunilor, slujbelor religioase și a altor ocazii potrivite.
Revenind la fenomenul OZN, este necesar sa citim aceste pasaje pentru a ne face o idee despre ce se vorbea in trecut in India.
”La ivirea zorilor, Rama, luand carul ceresc Puspaka pe care i-l daruise Vibhishana, s-a pregatit de plecare. Acest car ceresc mergea de unul singur. Era mare si frumos ornat. Era inalt si avea doua etaje de camere cu ferestre…cand s-a ridicat in aer si a pornit, in urma sa s-a auzit un sunet melodios. Carul Puspaka ce seamana cu soarele si apartine fratelui meu. El a fost cumparat de catre puternicul Ravanna.  El zboara prin aer, putand sa ajunga oriunde vrea gandul tau. Seamana cu un nor luminos de pe cer si a fost construit de catre  marele Vishvakarman. Mai apoi, Rama , gata sa se intoarca acasa in Ayhodia, nordul Indiei, i-a invitat pe Sita, pe Lakshmana, pe  Hanuman si pe multi dintr-e razboinicii care participasera la lupta, sa se urce la bord. In 3 zile, el a parcurs cei 5.000 km care il desparteau de palatul sau”.
Desi unii istorici afirma ca aceste pasaje sunt doar niste simple fabulatii ale vechilor hindusi eu tind sa cred ca cel care scria aceste randuri avea habar de ceea ce "punea pe foaie" si nu ar fi facut acest efort deosebit (scrisul in vechime reprezenta un efort deosebit care implica costuri mari si timp indelungat de lucru) doar pentru "a inflori" tot felul de povesti.
In textele vedice se mai regasesc si evenimente majore care, se pare, ca au atras conflicte nucleare de amploare.  ”Gurkha, zburand cu puternicul si rapidul sau Vimana a aruncat catre cele trei orase ale vrishnilor si andhakas un proiectil incarcat cu toata puterea universului. O coloana de fum si foc stralucitoare ca o mie de sori s-a ridicat in toata splendoarea sa. O stralucire de metal, un gigantic mesager al mortii care a redus la tacere toti locuitorii acestor orase. Corpurile lor erau arse, parul si unghiile le cadeau, venele lor se spargeau din senin, iar pasarile au albit. Dupa cateva ore, intreaga lor mancare era stricata. Pentru a scapa de acest rug de foc, unii soldati s-au aruncat in rau”.  ”Aflat in carul sau zburator, Saubha s-a oprit pe cer la mare distanta. El a aruncat atunci sageti, topoare, lanci si flacari fara incetare. Pe cer pareau sa fie o suta de sori, o suta de luni si miriade de stele. Nu se mai putea distinge ziua de noapte. Mai apoi, Krishna a raspuns la acest atac tragand cu propria lui arma: un disc de foc care a taiat in doua nava zburatoare a dusmanului care a cazut pe pamant, zdrobindu-se”
“O dara de foc incandescenta, fara fum, mii de sageti de foc au cazut asupra dusmanului. Intunericul s-a asternut peste intreaga lume. Din nori ploua cu cenusa, vantul batea cu putere, iar intregul pamant s-a cutremurat sub puterea acestor arme.  Elefantii au luat foc, iar animalele mureau tarandu-se”.
Un text uimitor atribuit regelui Bhoja, un monarh care a trait in sec al XI-lea: ” Samaranganasutradhara” ne preda, practic, o lectie de aeronautica, descriind o nava spatiala. “Corpul unei vimana trebuie sa fie solid precum al unei pasari uriase si sa fie construit din materiale usoare. Motorul cu mercur trebuie asezat in centrul navei cu furnalul de fier asezat deasupra. Datorita puterii continuta in mercur, motorul invarte o elice si astfel omul din aceasta masinarie poate calatorii o mare distanta pe cer. Vimana se poate misca si pe verticala,dar si inainte si inapoi. Datorita acestor masinarii uimitoare oamenii pot calatorii pe cer, iar fiintele celeste pot cobora pe Pamant”.
Aceste informatii au fost tinute secret, fiind discutate doar in interiorul fratiilor care s-au format de-a lungul timpului. Fratii care se formau in interiorul elitelor. Elite care ajungeau sa fie controlate de alte elite care au fost constiente de realitate si de istoria adevarata. Elite care si-au transmis cunostintele din generatie in generatie si care au cautat in permanenta sa controleze masele. 
Aceste elite aveau un singur punct forte - cunosteau tot adevarul.

sursa: http://coltuladevarului.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu