joi, 24 aprilie 2014

Misterul Universului Viu si inteligent

Traim intr-un Univers inteligent. Acest aspect incepe sa fie constientizat de mai toti specialistii prin simplul fapt ca fiecare descoperire ce are in vedere Universul sau microuniversul pe care il cunoastem are la baza ecuatii matematice.
Desi se observa matematica precisa a Universului mediul academic nu ia in calcul faptul ca acesta ar putea fi viu. Dar Universul este cu adevarat viu iar asta o dovedesc si cercetarile pe care Henri Coanda le-a facut pe fulgii de nea.
In calitate de specialist in fluide Henri Coanda a decoperit ca fulgii de nea sunt vii. Acesta a observat ca fulgii au un sistem circulator similar fiintelor vii, care este format din niste artere mici, ca niste brate, prin care circula apa. Desi apa este inghetata spre exterior, in interior ea continua sa circule.
Fulgii se formeaza la temperaturii care scad sub 0 grade iar viata lor dureaza atat timp cat apa circula prin artere. Pe masura ce circulatia apei prin artere incetineste, acestia mor.
Daca suntem atenti la cum arata Pamantul vom putea observa sistemul sau circulator (apele curgatoare) care brazdeaza intreaga planeta pompand apa continuu in vastele oceane si mari ce sunt pline de viata. Vom putea observa cum Pamantul se regenereaza precum o fac organismele vii, imediat dupa ce un dezastru creeaza rani adanci pe scoarta sa.
Nimic din ceea ce exista pe Pamant nu este inert, care sa poata fi numit "mort". Orice bucatica de materie este in fapt un adevarat univers format de miliarde de particule care orbiteaza in jurul unor nuclei precum sistemele solare din Univers.
Nici fiintele moarte nu sunt moarte ci reprezinta corpuri alcatuite din miliarde de bacterii si de forme celulare care, in timp, vor intra in componenta altor organisme si se vor integra in tot (Pamant).
Cel pe care il numim noi Suflet este de fapt informatie energetica care, dupa decuplarea de corp (de la aceasta realitate) se integreaza in Absolut. Dupa cum vedeti nimic nu se pierde, totul evolueaza si se transforma - nimic nu sta.
Fiecare molecula este dotata cu inteligenta proprie astfel incat totul sa prezinte o miscare armonioasa. Aceasta inteligenta vie si atotprezenta formeaza Universul care se comporta si arata precum o entitate organica. Priviti in oglinda sa vedeti forma ochilor dumneavoastra comparand-o mai apoi cu pozele facute de telescopele noastre in spatiu.
Structura spatiului cu un infinit de galaxii ce detin, la randul lor, un infinit de sisteme solare se aseamana perfect cu structura noastra celulara.
Universul este Viu si inteligent asa ca nu va indoiti de acest fapt. Totul este viu asa ca viata ne inconjoara pretutindeni.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu