marți, 8 aprilie 2014

Muzica nociva, numai buna pentru indobitocirea in masa... Video

Ascultati muzica, banuiesc. De fapt, cred ca toti ascultam muzica. Ne place, ne face sa vibram si, trebuie sa recunosc, are, de multe ori, un efect benefic asupa starii noastre de spirit. Asta daca nu este influentata de mesaje oculte si de energie negativa care poate face dintr-o melodie o adevarata arma psihotronica.
Nu vreau sa va dezamagesc dar majoritatea melodiilor straine (de ceva vreme si cele romanesti) contin o multitudine de mesaje ascunse in versuri cat si in videoclipuri. Dar nu numai asta este problema, energia negativa care insoteste melodiile au un efect extrem de nociv asupra individului.
Odata ce acceptam sa ne uitam la o melodie trebuie sa fim constienti de faptul ca acceptam sa fim educati de elita oculta. Prin mesaje oculte dar si explicite (in ultima vreme mesajele au devenit din ce in ce mai explicite, un exemplu fiind ultima melodie a cantaretei Katy Perry,  Dark Horse) cei care "construiesc" versurile si videoclipurile ne penetreaza subconstientul subordonandu-l. Astfel, inconstient, vom asimila aceste informatii si ne vom construi sistemul de valori in functie de acestea.
Sistemul de valori ne ajuta sa abordam viata si sa putem accesa Eul nostru care sta blocat in "maldarul" de ganduri negative si de neputinta. Problema nu se pune daca ascultam o melodie odata sau de doua ori ci daca ascultam frecvent asemenea melodii iar cum observ cam asa se intampla.
Muzica, mass media, filmele fac ca individul sa nu gandeasca liber si sa fie influentat total... si nu uitati, gandurile construiesc realitatea, odata influentate si sugestionate din afara ele vor construi lumea dupa coordonatele pe care le primesc.


Un comentariu:

  1. Esti dus, fratie... Si ii mai pacalesti si pe altii mai slabi de inger...

    RăspundețiȘtergere