joi, 10 aprilie 2014

Pregatirea Noii Ordini Mondiale - SUA ar putea trimite trupe în Europa de Est

Noile evenimente cauzate de invazia teritoriului ucrainean Crimeea de catre armata Rusiei a creat un precedent extrem de periculos in zona Europei de Est. Potrivit postului de televiziune ABC News generalul Philip Breedlove, din cadrul forţelor aeriene americane, a declarat ca nu exclude implicarea directa a SUA cu trupe pentru a echilibra situatia creata in Ucraina si implicit in Europa de Est.
"Miniştrii de Externe din cele 28 de state membre ale NATO i-au dat lui Breedlove termen până marţi să propună "paşi" care să asigure membrii Alianţei Nord-Atlantice aflaţi cel mai aproape de Rusia că celelalte state membre le susţin. "În esenţă, căutăm un pachet de măsuri terestre, aeriene şi maritime care să consolideze asigurările celor mai estici aliaţi", a declarat generalul pentru AP. "Sunt însărcinat să prezint (măsurile) până săptămâna viitoare. Intenţionez să le prezint mai devreme", a adăugat el." Acesta a mai adaugat: "Ceea ce vedem acolo este o forţă de aproximativ 40.000" de oameni, a declarat Breedlove, apreciind că este vorba despre "o armată interarme. Cu alte cuvinte aceasta este o armată care dispune de toată aprovizionarea şi facilitarea de care are nevoie pentru a atinge obiective militare, dacă îi sunt date".
Conflictul din Ucraina este unul fals, pregatit de elita mondiala inca de acum mai mult timp in urma. Ca dovada in acest sens sunt si dezvaluirile celor de la WikiLeaks ( http://www.dimline.blogspot.ro/2014/03/wikileaks-dezvaluie-putin-planuia-inca.html ) care demasca toata aceasta sarada.
Acest conflict are ca scop controlul deplin al intregii zone prin plasarea de trupe militare in interiorul statelor Europei de Est. Astfel, Oculta Mondiala si-ar indeplini visul sau milenar - o armata mondiala controlata direct de catre ei. La indeplinirea acestui "vis" se afla si Rusia care, impreuna cu China, indeplineste rolul de inamic al democratiei iluzorii impuse de guvernul ascuns in interiorul statelor est si vest-europene cat si in SUA, Canada, Mexic, Australia, Coreea de Sud si Japonia.
O nereusita a acestui plan poate duce lumea intr-un conflict serios ce poate afecta intreaga populatie. Conflict de pe urma caruia va avea de castigat tot elita mondiala care va dirija conflagratia si o va extinde si prelungi atat cat este nevoie pentru a reusi pana la urma sa obtina un control deplin asupra intregii lumi.
sursa: http://www.mediafax.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu