luni, 7 aprilie 2014

Teorie interesanta - Vaticanul pregătește populația pentru întâlnirea cu extratereștrii

O teorie, destul de interesanta, "razbate" pe internet si care are rolul de a ne trimite cu gandul la una dintre cele mai mari organizatii religioase din lume - religia crestina romano-catolica. Astfel se face ca in luna martie, anul curent, Vaticanul a sponsorizat o conferință unde s-au reunit cei mai importanți astrobiologi din lume. In cadrul acestei conferinte tema dezbaterilor a fost viața extraterestră, care în următorii 20 de ani va fi descoperită.
Aceasta conferinta vine ca o completare la declaratiile lui José Gabriel Funes, actualul director al Observatorului din Vatican care susținea că religia nu vede niciun conflict între a crede în Dumnezeu și existența vieții extraterestre.
José Gabriel Funes a declarat in cadrul conferintei că "așa cum există o multitudine de creaturi pe Terra, așa este posibil ca Universul să fie împânzit cu numeroase forme de viață, unele mult mai inteligente decât noi". În viitorul apropiat oamenii ar trebuie să se pregătească pentru a-i cunoaște pe frații noștri extratereștri, scrie efemeride.ro.
Un alt preot catolic, Guy Consolmagno, a declarat ca extratereștri există și că ei nu vor veni cu gânduri rele, ci vor fi salvatorii omenirii. Atunci când vor ajunge pe Terra, lucrurile se vor schimba dramatic și societatea va suferi modificări majore cu privire la perspectiva asupra vieții, dar și a lui Dumnezeu.
Este clar ca Biserica Romano-Catolica cunoaste mai mult despre problema extraterestra decat vrea sa recunoasca si, probabil ca, ia in calcul un contact major in viitorul apropiat cu umanitatea. Aceasta schimbare de atitudine este una brusca avand in vedere faptul ca pana mai ieri prelatii catolici negau vehement posibilitatea existentei vietii pe alte planete.
Schimbarea de atitudine vine odata si cu "povestile" mai multor oameni despre presupuse contacte cu entitati extraterestre. Contacte care par sa fie din ce in ce mai dese si la un nivel din ce in ce mai mare si care au rolul de a modifica perceptia oamenilor despre acest fenomen si de a-l credibiliza.

 sursa: http://www.ziarulevenimentul.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu