sâmbătă, 26 aprilie 2014

Traim vremuri istorice dar extrem de periculoase

Nu pot sa nu trec cu vederea ultimele evenimente internationale care parca ne pregatesc de un nou razboi mondial.
Incepand cu problema ucraineana putem trece in revista o sumedenie de alte evenimente precum razboiul din Siria, problema insulelor disputate de Japonia si China, problema israelo-iraniana si problema nord coreeana.
Toate aceste probleme internationale par sa contureze viitoarele aliante - NATO, Israel, Japonia si de cealalta parte Rusia, China, Iran si Coreea de Nord si poate Venezuela.
Aceste evenimente internationale sunt istorice si sunt precum evenimentele care au dus la inceperea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Razboi mondial care a modificat total fata mondiala si care a produs o globalizare fara precedent a lumii. O globalizare care, practic, a pus la respect intreaga lume si a facut-o sclava elitei mondiale.
Este o situatie fara precedent deoarece un al treilea razboi mondial ar produce dezastre cum nici nu ne imaginam si nu ne-ar fi de folos noua - omenirii. Omenirea nu are nevoie de asa ceva pentru ca ne-ar duce aproape de extinctie.
Din acest conflict ar iesi invingatoare doar elita mondiala oculta care ar putea controla pe deplin o populatie puternic redusa numeric si traumatizata de un dezastru planetar de proportii.
Ce este cel mai urat in aceasta chestiune delicata este ca toata aceasta problema am produs-o noi prin gandurile noastre care au fost, practic, manipulate de o mass media plina de violenta si de stiri false si de Hollywood-ul ocult care a avut grija sa ne bage in mintile noastre un set de valori in care violenta primeaza.
Un alt aspect extrem de negativ este faptul ca foarte multi indivizi asteapta, practic, un asemenea conflict care ar indeplini nu stiu ce profetii si care ar aduce armatele Domnului pe Pamant. Si nu numai ca il asteapta dar parca se simt bine gandindu-se la acest fapt. Credeti-ma, sunt foarte multi indivizi care gandesc in felul asta si care imprastie otrava prin gandurile lor negative.
Noi nu avem nevoie de razboi... de fapt nu avem nevoie de niciun razboi oricat de neinsemnat ar fi. Nu sustineti prin gandurile voastre un asemenea fapt. Nu preluati, aiurea, stirile care ne sunt prezentate la tv ca mai apoi sa le digerati in timpul noptii.
Oculta Mondiala si-a dorit tot timpul un conflict de amploare dar totul a depins de Constiinta Globala, asa ca ei au pregatit-o, in tot acest timp, pentru un dezastru planetar.
Ganditi pozitiv, nu sustineti razboiul ca pe o modalitate de rezolvare a unor conflicte teritoriale sau de orice alt tip - razboiul nu ajuta la nimic, el nu trebuie sa se intample.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu