marți, 20 mai 2014

Adevarul spus de Ilie Serbanescu - Occidentul a terminat Romania

Ilie Șerbănescu: „Occidentul a terminat România” (?)Ilie Sebanescu este un foarte bun analist financiar. Poate prea bun pentru ceea ce se vorbeste despre economie in acest moment. Acest lucru a dus la mazilirea lui de catre marile trusturi de media din Romania, aparitiile lui pe sticla fiind izolate si de obicei la televiziuni mici.
Acest om a spus intotdeauna adevarul fara sa menajeze pe nimeni. Cand vine vorba de economie acesta este tot timpul dur - fiindca aceasta este realitatea. Economia Romaniei creste pe baze "mincinoase". Banii care se ruleaza in acest moment in Romania pot iesi extrem de usor din tara si pot lasa tara intr-un haos financiar generalizat si asta din cauza faptului ca noi nu ne-am creeat o economie proprie solida, bazandu-ne doar pe investitiile straine care, de fapt, au indatorat tara, iar privatizarile facute de ochii lumii au instrainat toate bogatiile Romaniei pe sume derizorii.
Cititi ce spune acesta:  “În contextul slăbiciunilor Rusiei din aceea perioadă, Occidentul a schimbat foaia. A preluat România în NATO şi UE şi, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o! I-a luat sub control resursele naturale, distribuţiile de energie, băncile, pădurile, pământurile, industriile care îi erau de folos (pe restul dându-le la fier vechi), retailul, întregul rulaj al banului. N-a mai rămas nimic important (strategic cum se spune) în mâna românilor! Din punctul de vedere al controlului economic, românii au ajuns străini în propria ţară: un exemplu, pentru cărţile de istorie, de cucerire cu eficienţă de către străini a unui teritoriu, chiar dacă încă numit ţară!”

sursa: http://www.criterii.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu