luni, 26 mai 2014

Bashar - Prietenul din viitor

Bashar este o entitate masculina a unei civilizatii din cea de-a cincea dimensiune, numita Essassani. Intreaga civilizatie Essassani se bazeaza pe iubire neconditionata, extaz, distractie, urmarea emotiilor, pe non-judecare, acordand temei si egalitate fiecarui individ din societate. Asa cum a fost experimentat ca urmare a casetelor chanelling-urilor, Bashar, este extrem de entuziast – aproape de limita sa para un desen animat! Si, totusi, are o minte agera si incredibil de rapida, un umor extraordinar, o inima iubitoare si, bineinteles, o intelegere profunda a realitatii. El poate fi cunoscut prin intermediul mediumului Darryl Anka, aducand informatii care explica in detaliu cum functioneaza universul si modul in care fiecare persoana creeaza realitatea in care se prezinta. Acesta se foloseste de channeling pentru a aduce la cunostinta invataturile acestuia. Extraterestrul Bashar face parte dintr-o specie hibrida din viitor si exploreaza o gama larga de subiecte printre care si observarea deficientelor viziunii umane asupra realitatii.
De-a lungul anilor, foarte multe persoane au avut posibilitatea sa puna in aplicare principiile prezentate de Baskar si sa observe daca acestea lucreaza pentru a le schimba viata. Majoritatea rapsunsurilor au fost ” functioneza”.
Fundamentele care stau la baza “teoriei” lui Bashar sunt :
1. Tu existi/esti ( Eu sunt) ” Daca existi acum, existenta ta este eterna. Ai existat dintotdeauna si vei exista intotdeauna. Iti poti schimba forma dar existi mereu.”
2. Totul este Unul, iar Unul este tot. ” Asa cum fiecare sectiune minuscula a unei holograme contine informatia pentru intreaga holograma, tot la fel suntem si noi interconectati. Totul este intr-adevar doar un singur “lucru” total interconectat”.
3. Ceea ce lansam ca forma gand, se manifesta (actiune-reactiune/ cauza-efect/ culegi ceea ce semeni). ” Reactia fizica este de fapt o oglinda. Realitatea fizica este doar o reflectare a ceea ce crezi mai mult ca fiind adevarat. Si precum oglinda, realitatea fizica nu se va schimba daca nu te schimbi tu mai intai.
4. In Univers, constanta este doar schimbare- exceptie facand primele 3, care sunt imuabile.
Strabate schimbarile!
Acesta incearca sa ne arate ca ceea ce functioneaza pentru ei poate functiona si pentru noi, daca ne dorim acest lucru.
In mesajele pe care le transmite prin intermediul lui Darryl Anka, acesta explica cum poti schimba ceea ce crezi despre tine si lumea ta. Noile perspective pe care le imparte pot schimba felul in care vezi “realitatea” si te pot ajuta sa te conectezi cu credinta si ideile care in prezent iti ghideaza viata si le poti schimba daca doresti. Mesajul lui Bashar pune accent pe imbunatatirea si capacitatea de a folosi constincios libera alegere pentru a crea viata si lumea pe care o preferi.
Bashar descrie planeta noastra ca trecand printr-o transformare majora, o treapta evolutionara spre urmatorul nivel de constiinta. Mesajul lui actioneaza pur si simplu ca un memento a ceea ce deja stii dar poate ai uitat si te poate ajuta sa experimentezi aceasta tranzitie incet si cu bucurie, prin extinderea gradului de cunostinte despre posibilitatile nelimitate care sunt disponibile. Mesajul subliniaza cresterea propriei imbunatatiri si conexiunea cu sinele superior ca fiind cheia catre crearea constienta a realitatii pe care o doresti.
Mesajul lui Bashar te ajuta sa iti extinzi capacitatea de invatare si schimbare. Iti retrezeste abilitatea de a-ti folosi imaginatia si de a-ti exprima creativitatea ca tu sa poti experimenta extazul,acesta fiind dreptul tau din nastere.
Incearca sa adopte o gama larga de subiecte: transformare personala, istoria universului, extrateresti si ozn-uri, realitati paralele, ascensiunea spirituala. metode de vindecare, viata si moarte, etc.
Tehinicile care sunt cuprinse in materialele lui Bashar sunt distractive,provocatoare si interesante sa lucrezi cu ele iar abordarea plina de umor imbunatateste intreaga experienta.
 preluat din  http://nodulgordian.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu