vineri, 16 mai 2014

Bine ati venit in Uniunea Mondiala... nu aveti nevoie de pasaport!

Bine ati venit intr-un stat unic mondial. Un stat unic mondial unit prin Constiinta noastra si nu prin politica si militarism precum Uniunea Europeana care se vrea a fi precursoarea unui asemenea format statal.
Ideea unei statalitati politice mondiale este buna daca stai si te gandesti ca o asemenea entitate statala va limita razboaiele, daca nu, chiar le va elimina pentru totdeauna. Dar exista o mare problema in acest aspect. Orice abuz care se va face in aceasta uniune mondiala va avea aspect mondial, adica va afecta toti oamenii lumii.
Acest aspect negativ este cel mai mare inamic al unei uniuni mondiale politico-militare. Un aspect care face ca o unitate statala politico-militara sa fie imposibil de facut in conditiile unei democratii reale.
Se poate ajunge catre un asemenea stat mondial doar daca vointa noastra, a tuturor, va fi eliminata, fapt la care se lucreaza de mii de ani. Un asemenea stat este vointa milenara a unui grup mic de indivizi care vor control - un control total asupra tuturor oamenilor.
Acest control se manifesta in orice domeniu social si care are ca scop crearea unui stat mondial  extrem de controlat unde libertatea va disparea fiind inlocuita de o dictatura totala.
Dar totusi, scopul umanitatii este sa fie unita si nu dezmembrata in sute de state rivale intre ele. Umanitatea trebuie sa ajunga la stele si in acel loc trebuie sa se prezinte ca fiind UNA. La stele nu putem ajunge ca state rivale, iar daca ajungem, nu vom fi completi - vom fi doar indivizi de pe Pamant si nimic mai mult.
Umanitatea se comporta ca fiind o singura Constiinta si totusi noi nu ne dam seama de asta. Asta pentru ca egoul nostru pare sa ne intunece mintile si sa ne faca orbi in fata adevarului care misuna peste tot de altfel.
Trebuie sa fim UNA si trebuie sa fim uniti intr-un singur stat care sa se numeasca PAMANT. Dar nu un stat politic deoarece politica a fost o idee gresita de la bun inceput. Aceasta idee a permis crearea elitelor care se simteau superioare si mai presus de societate ceea ce face ca aceasta forma de guvernare sa fie gresita.
Politica nu reprezinta si nici nu incearca sa fie un echilibru, ea doar conduce si tinde mai tot timpul sa abuzeze de cei pe care ii conduce.
Orice sistem politic este un esec, inca de la bun inceput. De asta nici o revolutie care incearca sa schimbe sistemul nu va reusi decat sa aduca alta clasa politica cu acelasi narav.
Dar daca nu exista politica cum vom putea guverna acest Pamant, va veti intreba. Lucrurile sunt destul de simple... prin spirit.
Adevarata uniune mondiala este si va fi spirituala. Pentru a reusi acest fapt avem nevoie sa constientizam unitatea noastra si sa actionam la unison. Pare dificil sa ne gandim la acest fapt, fiindca majoritatea oamenilor nu se gandesc decat la ei insasi fara sa ia in calcul problema celuilalt.
Dar aceasta uniune va reusi pentru ca in acest moment cineva va citi acest text si se va gandi la acest fapt... doar gandind si nimic mai mult, pentru ca la inceput este gandul care, in timp, se va materializa, treptat si armonios, razbind prin durere si razboaie pana in momentul in care lumea va fi pregatita sa il accepte in totalitate si sa se contopeasca in el.
Odata contopita unirea spirituala va fi facuta fara nici o problema de ordin economic sau politic - pur si simplu vom fi doar pamantenii de pe planeta Pamant iar in acelasi timp vom constientiza ca SUNTEM TOTUL SI UNUL. Si tineti minte - nu veti avea nevoie de pasaport in acest stat, intrarea este libera!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu