vineri, 23 mai 2014

Ceva extraordinar - Un roman poate demonstra existenta vietii dupa moarte

La sfarsitul anilor ’90, la Institutul de Oncologie din Bucuresti a fost demarat un proiect iesit din comun: tratarea cancerului la distanta, prin fire de par. Testul pe cobai a fost o reusita. Protagonistul acestui tip de cercetare fundamentala, fizicianul Teodor Sandulescu, a avut curiozitatea sa faca unele teste pe firele de par ale unor persoane decedate. Concluzia, uluitoare, a fost ca, spre deosebire de animale, “corpul energetic” al omului ramane viu si dupa decesul organismului. Adica exista viata dupa moarte.
“La baza experimentelor a stat ideea ca parul mentine legatura cu campul biologic al subiectului de la care a fost taiat, chiar daca e dus la mare distanta de corpul de origine. Ştiti povestea lui Samson, din Vechiul Testament, care si-a pierdut puterea dupa ce i-a fost taiat parul. De ce avea puterea in par? Pe de alta parte, se stie ca biocampul organismului este o structura informationala masurabila, sub forma de pulsiuni electromagnetice, si are o dinamica diferita de la persoana la persoana”, ne-a declarat fizicianul.

A descoperit energie «stocata» in par

“Plecand de la aceste date, dupa ani de experimente, am reusit sa stabilesc ca exista o legatura energetica si informationala stabila intre firul de par si organismul de la care a fost recoltat, ca intr-un fel de oglinda. La om insa, spre deosebire de animale, firul de par prezinta pulsiuni energetice chiar si dupa decesul organismului. Asta inseamna ca exista o forma de energie spirituala care ramane intacta dupa moartea noastra biologica. Acest lucru ma incurajeaza sa presupun ca sintagma viata dupa moarte se refera la ceva real”, a completat Teodor Sandulescu, cercetator in cadrul institutului si fost referent al Academiei de Ştiinte Medicale.
Initial, intentia fizicianului Sandulescu a fost sa incerce sa vindece cancerul de la distanta, prin firele de par recoltate de la organismele bolnave. În cadrul unui experiment, cinci sobolani au fost injectati subcutanat, in zona spatelui, cu celule canceroase.
Dupa ce s-au imbolnavit, adica li s-au format tumori, li s-a taiat cate un smoc din blana. Fiecare smoc a fost supus, intr-o incinta speciala, situata la o distanta apreciabila de locul unde erau tinuti sobolanii, unui flux de radiatii electromagnetice cu o anumita lungime de unda.
În mod normal, sobolanii bolnavi mureau dupa 80 de zile. În cazul celor cu parul supus unor radiatii electromagnetice cu o anumita lungime de unda, trei dintre subiecti au supravietuit mai multi ani. Practic, s-au vindecat de cancer si au murit de batranete.

Lucreaza la brevetarea metodei

Abia dupa ani de cercetare in domeniul cancerului, fizicianului i-a venit ideea sa studieze din punct de vedere energetic firele de par ale mai multor specii, inclusiv ale omului.
“Ceea ce m-a uimit a fost faptul ca la toate animalele pulsiunile energetice ale parului dispar odata cu moartea organismului, dar nu acelasi lucru se intampla la om. În acest moment lucrez la brevetarea unui aparat special prin care sa pot determina cu rigoare stiintifica toate aceste observatii. Abia dupa aceea vor putea fi validate, oficial”, ne-a spus fizicianul Teodor Sandulescu.

Rezultatele, prezentate la Viena

“Cunosc experimentele lui Teodor Sandulescu si pot sa va spun ca datele acestei metode au fost prezentate in cadrul unui simpozion la Viena, cu real succes. Eu cred ca subiectul este demn de luat in seama si de dezvoltat, oricat ar parea, acum, de SF”, ne-a spus medicul oncolog Florin Bacanu, vicepresedinte al Societatii Romane de Oncologie, filiala Bucuresti.

«Fenomenul este cercetat de marile puteri, in secret, de peste 60 de ani»

“Studiul influentei radiatiilor electromagnetice emise sub forma de impulsuri sau radiatie continua (unde) asupra materiei vii se face cu asiduitate in cele mai secrete laboratoare ale marilor puteri, de peste 60 de ani. Experimente cu rezultate de necontestat au aratat ca radiatia electromagnetica pe anumite spectre si frecvente poate avea efecte terapeutice. Personal, am facut cunoscute cercetarile domnului Teodor Sandulescu prin emisiunile de televiziune pe care le realizez”, ne-a spus generalul de brigada Emil Strainu (foto), doctor in probleme de razboi geofizic, fost consilier parlamentar pe amenintari neconventionale si asimetrice.

sursa: 
libertatea.ro, articol scris de Sorin Golea

Trebuie sa remarc ca astfel de stiri ies greu la iveala, pentru ca exista prea putini oameni care sa le bage in seama. Politica, scandalurile murdare din "showbiz" par sa fie mai importante pentru multi oameni care nu pot vedea mai profund realitatea decat linia trasata de elite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu