vineri, 2 mai 2014

Noua Ordine Mondiala - Ei vor acordul nostru

Karma - este un termen foarte bine inteles de catre elita oculta. Atat de bine inteles incat nimic din ceea ce fac ei nu fac fara acordul nostru. De fapt ei exista pentru ca noi am permis asa ceva.
Elita oculta reprezinta propriile noastre sentimente si actiuni si nu este straina de noi. Elita oculta are la baza frica noastra de a ne autoconduce. Natiunile dorm - oamenii de rand sau cei de valoare si-au facut un obicei prost si nesanatos... nu se implica in conducere.
Lipsa implicarii la conducere faciliteaza patrunderea in politica a smenarilor si a celor care au ca unic scop acapararea puterii si creearea de avantaje materiale. Acest fapt usureaza misiunea elitei care se hraneste cu dorinta de putere si bani a liderilor mafioti, putandu-i, astfel, manipula destul de usor.
Frica de a razbate noi insine in aceasta realitate a necesitat crearea de lideri. Lideri care sa ne ajute deoarece constiinta noastra se simtea slaba si limitata in dorinta ei de a supravietui. Astfel ca am avut nevoie de lideri spirituali care sa ne faca legatura cu spiritualitatea (legatura care nu se pierduse niciodata) sau lideri de grup si de stat care sa ne reprezinte si care sa infrunte realitatea in locul nostru.
Dar toate acestea a fost doar o iluzie fiindca acesti lideri nu ne-au ajutat cu nimic devenind in timp niste paraziti ai societatii. In fapt noi am infruntat tot timpul realitatea dar ne-am inchipuit ca liderii ne ajuta si ne netezesc calea, cand de fapt acestia ne puneau piedici tot timpul.
In timp, ne-am lasat si libertatea in mainile liderilor fara sa protestam si fara sa facem nimic. Totul a fost cu acordul nostru, deoarece noi i-am lasat.
Dar liderii, deveniti intre timp niste mari paraziti, au incercat sa ne acapareze cu totul. Nu vor sa ne lase nici-o portita spre libertate, ne vor incatusati total, fara vreo cale de scapare. Dar vor sa fac asta cu acordul nostru, iar pentru acest fapt se folosesc de manipularea audio-vizuala, transformand mass-media intr-o adevarata arma psihotronica si de manipulare in masa dar si de toate institutiile sociale pentru a umbla cat mai usor la libertatea noastra..
Acesti paraziti ne-au torturat in toata istoria noastra creind razboaie pe banda rulanta si raspandind frica la tot pasul, dar nu ei insisi au facut asta ci s-au folosit de oameni. Oameni slabi si puternic manipulati care si-au uitat total scopul vietii.
Au creat dinastii, au dat jos regi, au schimbat sisteme, au facut experimente sociale pe noi (comunismul, capitalismul salbatic, criza economica sau dictatura feroce impusa de unii dictatori lipsiti de scrupule), au creat curente religioase imbinand adevaruri cu mituri care sa ii ajute sa adoarma o populatie derutata si lipsita de sentimentul de securitate.
Au ucis, au torturat oamenii prin cele mai oribile moduri, au creat o lume plina de cruzime si nedreptate, dar au facut-o cu acordul nostru. La aceste crime noi am fost actorii principali - am fost si victime dar si calai. Ei doar au privit cum noi singuri ne macelarim.
In toata istoria asta noi am reprezentat proprietatea lor si "am dansat cum ne-au cantat" asa cum ne indeamna permanent melodiile lui Lady Gaga, Katy Perry, Beyounce si mai toti reprezentantii industriei muzicale manipulatoare.
Niciodata nu am ridicat capul din pamant si am ascultat orbeste promisiunile tampite ale tuturor politicienilor jegosi care minteau la fiecare miscare a lor. Dar ne placeau minciunile lor, deoarece ne deranja adevarul. Adevar care scotea la lumina o societate fricoasa si incapabila de a-si lua in maini propriile vieti.
Ne-am victimizat tot timpul si asta le-a placut. Le-a placut, deoarece stiau ca atunci cand ne victimizam ne puneam limite si mai mari si le dam si mai mult acordul nostru. Cu cat ne plangeam mai tare de soarta noastra cu atat puneam mai multa putere in mainile lor.
Ne-au facut sa ne uram unii pe altii si ne-au invatat ca doar persoana noastra e cea mai importanta. Ne-au invatat ca starea noastra actuala, de competitie individuala, este cea mai buna si ca suntem in varful existente noastre.
In momentul de fata cauta aprobarea noastra pentru un conflict de amploare. Conflict care, aprobat de noi, va provoca suferinta si durere. Le vom da, oare acordul inca odata?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu