miercuri, 21 mai 2014

Papa vrea sa ii boteze pe extraterestri - Subiect de ras sau inca un pas spre dezvaluire?

Biserica Catolica se vrea a fi o religie cosmica si pentru aceasta, se pare, ca are nevoie de enoriasi extraterestri si nu numai. Intr-o predica tinuta la casa Santa Marta din Vatican, Papa a declarat: "Daca, spre exemplu, maine o expeditie a martienilor ar veni la noi si unul ar spune 'Vreau sa fiu botezat!', ce se va intampla?", a spus Papa. Cine suntem noi sa inchidem usile Duhului Sfant? "Duhul Sfant este prezenta vie a lui Dumnezeu in Biserica. El face ca Biserica sa existe, pastreaza Biserica sa mearga mai departe. Mereu si mereu, dincolo de limite. Duhul Sfant cu darurile Sale calauzeste Biserica".
Papa Francisc, dispus sa boteze extraterestri: Daca maine ar veni o expeditie a martienilor...
S-a ras pe seama acestei declaratii dar faptul ca papalitatea ia in calcul un contact de gradul trei este destul de serios. Papalitatea este de altfel si cea mai "curioasa" in ceea ce priveste Cosmosul detinand cele mai multe si cele mai puternice observatoare spatiale din lume.
Vaticanul este recunoscut pentru opiniile sale extrem de conservatoare. Pareri care s-au deschis total in ceea ce priveste viata extraterestra ceea ce ne pune pe ganduri.
Acum ceva timp au recunoscut ca extraterestrii ar putea exista si ca acest lucru nu ar fi in contradictie cu credinta in Dumnezeu, iar acum se pare ce doreasc sa ii si boteze. 
Inainte de a rade si a glumi despre acest aspect, destul de hilar de altfel, nu pot sa nu remarc faptul ca mentionarea extraterestrilor are un scop precis - nimic nu este facut la intamplare si asta da mult de gandit. Pregateste cumva Vaticanul populatia de o intalnire cu o alta civilizatie?

sursa: http://www.ziare.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu