duminică, 11 mai 2014

Razboiul ocult din Ucraina

Ucraina a devenit un subiect preferat al marilor agentii de presa din lume. Se prezinta tot felul de stiri care de care mai socante si cu rol precis de manipulare. Printre aceste stiri se mai strecura si adevaruri. Adevaruri care sunt insa mascate de unele "mici" neadevaruri strecurate special pentru a dezinforma.
Razboiul ucrainean este mult mai complex. Acesta pune fata in fata doua natiuni total dezechilibrate ca forte si care, in cazul Ucrainei, habar nu au de hotararile care s-au luat la nivel ocult.
Conform marelor tabloide de presa Rusia pare sa fie dirijata de Alexandr Dughi. Acesta pare sa fie consilierul ocult al lui Putin care în ultima vreme, spre surprinderea analiştilor, a împrumutat de la sfetnicul său nu doar ”doctrina”, ci şi frazele lui.
Revistele straine il au acum pe prima pagina, revista americană "Foreign Affairs" îl numeşte ”creierul lui Putin”, iar publicaţia franceză Le Nouvel Observateur ”Rasputinul lui Putin”.
Strategia politica gandita de acest "creier" pare sa socheze tarile vecine si chiar Occidentul. Conform lui Alexandr Dughi: - Noua politică a Kremlinului este să sprijine mişcările de extremă dreaptă din Europa să cucerească puterea sau măcar să destabilizeze guvernele. ”Vom spijini revoltele populare în marea criză economică şi socială care se apropie.” , ”Anexarea Crimeei este o rupture definitivă cu sistemul occidental” . ”Ce păcat că Stalin nu a avut mijloace militare să invadeze Occidentul” 
In momentul de fata majoritatea populatiei cunoaste faptul ca fortele pro-ruse angajate in actiunile violente din estul Ucrainei sunt de fapt forte de asalt rusesti. Aceste trupe de asalt par sa "lucreze" in cadrul planului facut de Dughi.
Ceea ce nu se stie este faptul ca si trupele ucrainene par sa fie "ajutate" de trupe de asalt americane dirijate de NSA. Potrivit unor informatii care au la bază comunicaţii radio între centre de comandament ale armatei ruse, interceptate de către Agenţia americană de supraveghere NSA şi transmise serviciilor secrete germane BND, circa 400 de mercenarii americani coordonează şi conduc operaţiunile de gherilă împotriva separatiştilor proruşi în zona enclavei Slaviansk.
Se pare ca cei 400 de mercenari rusi  lucrează pentru Academi, mai cunoscută sub fostul nume - Blackwater, o firmă de securitate care a fost privată de contractul cu armata americană în Irak, în urma unui atac armat comis asupra unor civili, în 2007, precizează Bild am Sonntag. Pentru cei care nu stiu trupele Blackwater sunt cunoscute ca avand legaturi stranse cu Cavalerii de Malta, Opus Dei şi aşa-numiţii fundamentalişti creştini, fiind protagonistele multor "greseli mortale" in cam toate zonele de conflict in care au participat.
Publicatia Bild am Sonntag mai scrie că Rusia a denunţat, în urmă cu câteva săptămâni, prezenţa unor mercenari americani alături de trupe guvernamentale ucrainene, o acuzaţie care a fost dezminţită la jumătatea lui martie de către Geoffrey Pyatt, ambasadorul american la Kiev.
Punand cap la cap aceste informatii nu putem sa nu observam faptul ca razboiul adevarat se afla in spatele mass mediei. Un razboi care a fost planificat si care are un cu totul alt scop decat cel care ne este prezentat la TV.
Alexandr Dughi este omul elitei oculte care face legatura dintre Vladimir Putin si acestia din urma. Acest plan de dominare al Rusiei a fost facut de Alexandr, evident cu ajutorul elitei oculte. Plan care are ca scop crearea de haos si de conflicte artificiale.
Nu am sa mai creez legaturi in ceea ce priveste razboiul din Ucraina deoarece cu cat incerci sa patrunzi mai adanc in interiorul secretomaniei cu atat ai sansele sa gresesti. Totul este creat atat de complex incat legaturile le pierzi imediat ce incerci sa scoti mai mult la iveala.
Ceea ce pot sa observ este ca adevarul se afla tot timpul in fata noastra, trebuie doar sa il observam.

surse: http://www.zf.ro/
           http://www.mediafax.ro/
           http://yogaesoteric.net/  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu