sâmbătă, 17 mai 2014

Un mare mister modern - Barbatul din Taured

Planeta noastra draga este un vortex energetic ce detine un infinit de universuri. Universuri care sunt delimitate de frecventele vibratorii pe care le au. Dar cateodata aceste universuri par sa se intersecteze si sa creeze adevarate incurcaturi interdimensionale.
O asemenea intamplare s-a petrecut in Japonia in anul 1954. Un barabat a intrat in Aeroportul International din Tokyo, Japonia, pentru a se intoarce acasa dupa o calatorie de afaceri. A prezentat actele la control iar atunci cand agentii s-au uitat pe ele au ramas socati. Actele atestau faptul ca individul provenea dintr-o tara care se numea Taured.
Agentii l-au oprit crezand ca totul este o inscenare. Barbatul nu a inteles motivul pentru care a fost oprit si a apelat la conducerea aeroportului pentru a clarifica problema si pentru a-si continua drumul. 
Individul parea cat se poate de serios, cunostea multe limbi straine iar actele pareau reale. Barbatul a spus ca tara sa este asezata intre Spania si Franta pe locul Andorei de azi. Conform acestuia acest stat ar fi existat de mai bine de 1.000 de ani.
Barbatul sustinea ca a venit in Japonia pentru afaceri iar actele pareau sa reflecte acest fapt. Individul avea ştampile de vamă şi vize din mai multe ţări europene, valută străină existentă în realitatea noastră, dar şi un permis de conducere din Taured şi cecuri emise de o bancă care nu există în lumea noastră.
Totusi aceasta poveste nu i-a convins pe agenti, individul fiind retinut si condus la hotelul aeroportului din Tokyo.
Desi doi oficiali de la serviciul japonez de imigrări au fost puşi să-i păzească uşa camerei, dimineaţa, bărbatul şi bagajele sale au fost de negăsit amplificand misterul acestei intamplari. Autoritatile japoneze au demarat o ancheta pentru a afla cat mai multe despre acest individ dubios. Ancheta nu a dus la niciun rezultat in schimb stirea aceasta a vuit in toata presa japoneza.

sursa: http://www.unica.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu