miercuri, 7 mai 2014

Vocea Rusiei - „Cum se simt părinţii, rudele şi prietenii celor care au fost arşi la ordinul autorităţilor de la Kiev, sprijinite direct de SUA?”; Presa din România repetă la nesfârşit minciuna”

Razboiul din Ucraina starneste multe controverse in continuare, iar un articol de pe http://www.evz.ro/ pare sa intareasca aceasta afirmatie. Articolul are ca sursa principala declaratiile facute de catre Vocea Rusiei, o agentie de stiri ruseasca.
Conform acestei agentii: „Aspectul cel mai grav al tragediilor de genul celei petrecute la Odessa constă în dezumanizarea reciproca. Este clar că euromaidanezii care i-au ars de vii pe 48 de civili nu sunt oameni. Cum se simt părinţii, rudele şi prietenii celor care au fost arşi la ordinul autorităţilor de la Kiev, sprijinite direct de SUA?”.
Vocea Rusiei sublineaza faptul ca presa europeana si ucraineana prezinta informatii total eronate despre Vladimir Putin si despre actiunile Rusiei in Ucraina.
„Rudele celor arşi nu numai că ştiu adevărul, dar au văzut sute, mii de postări pe reţelele de socializare ale celor care s-au bucurat de moartea celor 48. Glume, glumiţe, postere, chiote de bucurie, felicitări reciproce. Toate acestea venite de la oameni reali, cu nume, prenume şi adrese. Autorităţile de la Kiev tot caută „urma rusească” deşi chiar şi ambasadorul american Payett a recunoscut „că nu există dovezi ale implicării ruseşti”. Presa din România repetă la infinit minciuna despre „ruşii şi transnistrenii” arşi la Odessa, de parcă arderea de vii a ruşilor şi transnistrenilor ar fi o chestiune normală şi de bun simţ. Chiar şi după datele ”autorităţilor” ucrainene care mint cum respiră, toţi morţii identificaţi sunt locuitori ai oraşului. Cel mai probabil numărul morţilor este triplu faţă de cel oficial, iar junta de la Kiev îşi acoperă acum urmele masacrului”.
„Rudele şi prietenii celor morţi ştiu despre declaraţia guvernatorului de la Odessa, Nemirski, care a scris că ceea ce au făcut „patrioţii Odessei" a fost „perfect legitim".  
„Acum, pentru cei din Sud-Estul Ucrainei a devenit clar că euromaidanezii nu-i consideră oameni. Îi consideră gândaci care trebuie arşi sau reduşi la tăcere. Care va fi reacţia? Reacţia firească va fi întoarcerea în oglindă a aceleiaşi atitudini. Nu-i vor mai considera oameni nici ei, cu toate consecinţele de rigoare.
Mai poate fi oprit războiul civil? Nici o şansă. Poate Ucraina să mai existe ca stat unitar? Niciodată. Este doar începutul. Violenţa naşte violenţă. Dezumanizarea naşte dezumanizare. Vor curge râuri de sânge."
"Ziarul german Bild am Sonntag a descoperit că „zeci” de agenţi CIA lucrează la Kiev, coordonând acţiunile punitive ale juntei pro-americane. Revista germană Compact-Magazin a titrat astăzi: „NATO poartă responsabilitate pentru uciderea în masă de la Odesa. Timoşenko este o ucigaşă în serie.” Tind să dau dreptate presei germane şi să prezic că toate aceste acţiuni vor avea consecinţe foarte serioase. Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Agenţia de ştiri Rossiya Segodnya nu răspunde pentru ele”.
Desi nu sunt de partea Rusiei, in acest conflict, trebuie sa mentionez faptul ca toate aceste afirmatii prezente in acest articol sunt cat se poate de adevarate. Toate stirile cu privire la conflictul din Ucraina sunt distorsionate.
Conflictul a fost provocat de fortele occidentale avand ca lider pe fostul mare pugilist Vitali Klitschko, pregatit si "educat" in Germania. Masele de oameni iesite sa protesteze pasnic (proteste organizate tot de Klitschko) in strada in Kiev au fost practic prinse intr-un conflict direct cu fortele de ordine ucrainene din cauza implicarii unor trupe de asalt fantoma trimise de occidentali in capitala ucraineana.
Tragedia produsa in piata centrala din Kiev a starnit sentimente puternice in interiorul Ucrainei, mai ales in partea de est, o zona in care ucrainenii sunt majoritari (trebuie sa mentionez faptul ca fostul presedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, era destul de bine vazut si in partea estica a Ucrainei, fapt observat si in alegerile presidentiale din Ucraina dar si in sondajele facute pe strada).
Aceste sentimente puternice pro-occidentale, starnite cu ocazia acestor confruntari, a dus la caderea fostului presedinte pro-rus. Acest fapt a starnit Rusia, care, acum observa ca o mare de rusi era "prinsa" in interiorul unei tari care intrase pe mana occidentalilor.
Evident ca Rusia a procedat la fel ca occidentalii trimitandu-si trupele de asalt fantoma,"spetsnaz", care au deturnat si a ocupat aproape toate punctele principale din estul Ucrainei starnind un adevarat razboi civil in aceasta tara.
Revenind la "tabloul general" al acestui conflict putem observa doua puteri, manuite de elita mondiala oculta" care se razboiesc indirect intr-un teritoriu important din Europa starnind teama in toata lumea.
Acest razboi face parte din seria interminabila de razboaie pe care oculta mondiala le produce de cateva mii de ani incoace avand acum ca principali pioni SUA si Rusia. Teama rezultata de pe urma acestui conflict este folosita la maxim de elita oculta care trimite trupe in mai toate tarile europene de est. Tari care, pana in acest moment, nu detineau, decat intr-un numar nesemnificativ, trupe terestre.
In aceasta perioada mass media a actionat in aceeasi directie ca si conflictul ucrainean raspandind teorii alarmiste numai bune de speriat oamenii.
Va fi sau nu un alt treilea razboi mondial, cam aceastaeste intrebarea pe care si-o pune mass media. O intrebare care penetreaza subconstientul nostru cu unicul scop de a ne cere acordul pentru un conflict mondial serios si pentru o noua organizare mondiala.
Frica pe care o starneste mass media are ca scop aprobarea acestui plan de subjugare mondiala prin faptul ca distrage atentia populatiei si o directioneaza catre un potential razboi mondial care poate fi oprit doar de catre o mare forta mondiala - forta NATO.
Putem observa ca eliat mondiala porneste conflictul si tot ea ofera solutii pentru aplanarea acestuia. Acum, in schimb, acest conflict a devenit extrem de complicat iar rezolvarea lui va detine factorul surpriza. Factorul surpriza care se va adapta in functie de escaladarea conflictului ucrainean.
Ce va urma, va depinde doar de noi, caci noi vom hotara daca vom acorda credit elitei oculte sau vom renunta la a mai participa la planul acestora, renuntand in a le mai da acordul in toate  "miscarile pe care le fac", renuntand la sentimentele de teama si judecand la rece si obiectiv acest conflict.

Un comentariu:

  1. Eu nu inteleg un lucru a murit diplomatia .Nimeni nu vorbeste de PACE si ce ar trebui facut pt ea ,toate partile creaza scenarii morbide (parca ar fi revolutia romanilor de la 89) ,iar cu ajutorul asa zisei prese libere si a televiziunilor se creaza atat confuzie dar mai ales este prezentat mapamondului versiunea dorita de EU care nu urmareste decat razboiul ;iar tampitii care conduc ROMANIA ar trebui sa-si foloseasca diplomatia pt aplanarea acestui conflict si nu sa toarne gaz pe foc cum o fac .Romania va avea numai de pierdut daca izbucneste un razboi si daca NATO va castiga ,noi vom avea de suferit caci tabla de sah pecare seva juca aceasta partida va fi in terenul nostru ,nu va fi nici o tara din V Europei ,nu va fi pe teritoriul Americii ,va fi aici si sincer suntem destul de batuti de soarta (din cauza ignorantei noastre)doar asta ne mai lipsea.

    RăspundețiȘtergere